Prima Pagina Apple iPhone 5 si iPad 2 sunt cele mai utilizate iDevice-uri in lumea...

iPhone 5 si iPad 2 sunt cele mai utilizate iDevice-uri in lumea intreaga

  La 2 ani de la lansarea oficiala si cu peste 100 de milioane de unitati vandute, iPhone 5 este in momentul de fata cel mai utilizat model de iPhone inca activ la utilizatorii din lumea intreaga. La foarte mica distanta in spatele sau se afla iPhone 5S care are doar un an de zile de disponibilitate pe piata, pe locul al treilea regasindu-se batranul iPhone 4S cu 3 ani de disponibilitate pe piata. Desi nu se mai vinde de 1 an de zile, iPhone 4 intrece iPhone 5C in ceea ce priveste utilizarea, insa cu 3 ani de vanzari in spate, popularea batranului terminal este cat se poate de logica.

  In ceea ce priveste tablete iPad, dupa 3 ani de la lansare iPad 2 ramane tableta dominanta, ea fiind urmata la o distanta considerabila de catre iPad Mini. La o distanta ceva mai mica de iPad Mini regasim iPad 4 si apoi iPad 3, noua tableta iPad Air nefiind mai populara decat modelul lansat cu un an si jumatate inaintea sa, asta in ciuda beneficiilor aduse pentru utilizatori. In final, modelul original al iPad ocupa penultima pozitie, in timp ce iPad Mini cu Ecran Retina o urmeaza indeaproape.

 • Sebastian

  Sunt convins că e cel mai utilizat în lumea întreagă, chiar dacă nici nu s-a lansat.

 • Tonke

  Iphone 5 nu 6

 • razvanrazy

  Sunt mandru posesor al iPad 2 din prima saptamana de lansare. Tableta are 3 ani jumate deja, bateria inca tine cel putin 12h, merge ca in prima zi si aplicatiile/jocurile care nu sunt compatibile le pot numara pe degetele de la o mana. Poate la anu sa trec si eu la un model mai nou, pe care, sper, sa-l pot tine cel putin 3 ani.

  Se vede ca a fost ultimul model lansat de Steve 😛

 • Lich991

  @razvanrazy
  Sa stii ca exact aceeași parere o am si eu, dețin un iPad 2 de la lansare si nu am nici un regret, o folosesc si az,i se misca foarte bine. Anul asta am decis sa trec la o generație noua iPad.

 • Andrey

  Detin iPhone 5 si sunt MEGA multumit de el.A avut o soarta destul de rea. Un telefon perfect din punctul meu de vedere,premium cu o calitate de nereprosat.Stii vorba aia banii te duc la groapa exact cum a fost cu iPhone 5c . Sa schimbi calitatea premium cu plasticul si sa il promovezi la maxim cu un pret incredibil de mare.SUPERB 😀 . Ma bucur ca iPhone 5c moare incet dar sigur ( chiar daca iPhone 4 este de 4 ani pe piata inca functioneaza fara probleme ) . iPhone 5c sper sa ramana cel mai prost vandut terminal vandut de Apple

 • Kla

  Noile modele n’au avut vanzari asa bune pt ca, din pacate, au pierdut cote din cauza androizilor

 • Aramiu

  Si eu detin un ipad 2, cam de la o luna de la lansare. Sunt foarte multumit de comportamentul in timp, dar mai ales de autonomie, iar mai nou de mentinerea acestui device pe lista dispozitivelor compatibile cu Ios8. Ma si asteptam dealtfel, avand in vedere ca ios 7 este rulat aproape de standarde normale. Din punctul meu de vedere este cel mai reusit device mobil apple lansat vreodata. Cred ca cei ce detin aceasta tableta, ar trebui sa se gandeasca la schimbare abia de la anul, atunci cand cel mai probabil nu va mai exista compatibilitate cu noul ios.