iPhone 6 – Apple invita doctorii unui spital pentru a prezenta iOS 8 Health

iOS 8 HealthKit - iDevice.ro

  iOS 8 Health este unul dintre principalele noi puncte de atractie ale sistemului de operare iOS 8, compania Apple pregatind aceasta aplicatie special pentru cei care doresc sa isi monitorizeze orice aspect a vietii. Mai mult decat atat, ea poate fi utilizata inclusiv in tratarea pacientilor din spitale, iar pentru a demonstra acest lucru compania Apple a invitat la conferinta pentru prezentarea iPhone 6 si o echipa de doctori a unei clinici medicale din SUA.

When Apple Inc. unveils new products Tuesday, one of the tech industry’s most anticipated events of the year, it will have Mayo Clinic at its side to encourage people to use smartphones, and possibly a smartwatch, to monitor health. The combination of Rochester-based Mayo, one of the best-known names in health care, and Apple could be a major boost to the practice of routinely tracking health conditions and fitness performance.

  Se pare ca Apple lucreaza de mai bine de doi ani de zile cu reprezentantii clinicii medicale Mayo, una dintre cele mai renumite din SUA, iar astazi va prezenta rodul acestei colaborari. Combinand iOS 8 Health cu iPhone 6 si iWatch, Apple intentioneaza sa ne ofere un sistem complex prin care ne putem monitoriza starea de sanatate oriunde si oricand, iar diseara ne asteapta cateva demonstratii extrem de interesante in conferinta companiei americane.

  Nu uitati ca diseara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

5 COMENTARII

  1. Asa ceva NU se v-a intampla si am confirmarea asta categorica de la medici……..peste cativa ani probabil ceva se va intampla dar NU acum.

  2. @omg , nu ca ar fi ceva rau , dar de ce sa citesc o carte?!!
    Nu am observat ca suntem la scoala , probabil eram mai atent…..
    Sunt convins ca ai lucruri mai importante de facut , in loc sa pierzi vremea spunand fiecaruia ce sa faca.
    Te invit sa faci ceva bun pentru tine si sa lasi alte persoane asa cum sunt…..ar fi frumos sa-mi onorezi invitatia.