iPhone 6 LIVE – prezentare IN DIRECT in conferinta Apple!

apple logo

  iPhone 6, iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, iWatch si iOS 8 vor fi prezentate in aceasta seara de catre compania Apple, iar in aceasta pagina veti avea ocazia de a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta compania americana. Conferinta va incepe la ora 20:00, insa incepand cu ora 19:30 va astept sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa ne arate cei din Cupertino dupa atatea luni de zvonuri si imagini cu diverse produse extrem de controversate.

  Conferinta poate fi urmarita IN DIRECT de pe orice iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac in aceasta pagina, in timp ce pentru PC-urile cu Windwos va trebui sa asteptati ca eu sa gasesc un stream video LIVE pe care il voi publica sub chat. Din pacate Apple nu permite vizualizarea conferintei sale de pe PC-urile care ruleaza sistemul de operare Windows, aceasta restrictie existand in cazul fiecarei transmisiuni facute de catre cei din Cupertino.

iPhone 6 LIVE iDevice.ro aplicatie

  Acestea fiind spuse, nu uitati sa reveniti aici incepand cu ora 19:30 si sa instalati aplicatia iDevice.ro deoarece ea va va tine la curent cu TOATE noutatile prezentate diseara. Daca folositi deja aplicatia iDevice.ro, puteti utiliza imaginea de mai sus pentru a salva aceasta pagina in ideea de a vedea chat-ul diseara!

UPDATE: Utilizatorii Windows au in acest articol instructiuni pentru a vedea prezentarea LIVE.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb