iPhone 6 si iPhone 6 Plus – iata clipurile video OFICIALE de prezentare al Apple (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=FglqN1jd1tM&w=580&h=370]

  Nu am avut inca un hands-on video cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa compania Apple a publicat pe YouTube clipuo multitudine de clipuri video pentru prezentarea celor doua noi terminale ale sale, iar in acest articol le puteti vedea pe toate. Compania Apple explica in detaliu design-ul iPhone 6 si iPhone 6 Plus si munca din spatele crearii lor, inclusiv tot ceea ce tine de realizarea componentelor in fabricile partenerilor sai din Asia.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-ZrfXDeLBTU&w=580&h=370]

  Detalii despre ambele terminale v-am publicat in articole dedicate si va recomand sa le citit pentru a afla toate noutatile pe care le aduc ele.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RS5mzvqWM-c&w=580&h=370]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SHPACRa6Vq8&w=580&h=370]

9 COMENTARII

  1. Unde pot vedea keynote-ul intreg ca de la ora 20 ma tot chinui? Cu iPhone da crash cu PC-ul spune ca browserul nu suporta (am instalat quicktime)……

  2. Daca si pe asta zaone il ridica in slavi personal ti-l fac cadou dar ti-l bag in fund cu tot cu inovatia ta cu tot. Au noroc cu stabilitatea software-ului ca in rest e un cacat de telefon. Si o spun ca detinator de iphone de la 4 incoace.

  3. =)) dupa 2 review-uri, deja va ganditi sa il luati. De ce aventi inca mentalitate de copii? E superb, si nu spun asta doar pentru ca are marul pe spate, intr-adevar de duce Apple pe rapa, dar se poate salva…

  4. e frumos ca design .. dar pana nu voi abea unul in mana sa vad exact diferenta nu pot comenta:) Pana atunci Raman la 5 si mai astept 3-4 luni poate se lanseaza vreun 6S si scade pretul * faint*

  5. Mai prieteni , mie personal nu mi se pare chiar rau. Trebuie sa recunosc faptul ca varianta pe negru mi se pare ok , in rest sunt hidoase……
    Legat de configuratia lui , nu prea ma deranjeaza pentru ca stiu ca ruleaza ios si toata lumea stie ca ios-ul nu e mancator de resurse. Un om normal la cap realizeaza cand un sistem de operare e bun si nu intra in panica. Din punctul meu de vedere puteau sa faca ceva cu camera , e singura componenta care cred eu ca nu mureau daca erau mai atenti.
    Pretul este ok , adica se putea si mai rau (exemplu este pretul ceasului).
    Una peste alta , varianta pe negru este ok si poate fi luata in seama. Eu nu ma pot pronunta momentan daca am sa-l cumpar sau daca astept 6s , am sa ma hotarasc dupa ce il iau in mana.
    Dezamagirea mea cea mai mare a fost cand am vazut ca lansarea ios8 a fost amanata pana pe 17.

  6. Dupa ce ca iese afara, nu puteau si ei sa o faca mai puternica? Io cred ca sefu asta de la cupertino, ne cam ia de fraieri si nu imi place. Oricum pana cand nu il văd nu o sa arunc cu banii.

  7. pina la urma are safir sau nu eu am citit peste tot si nu vad nicaeri sa scrie de safir .Sincer in video te cucereste putin iphone 6 acum astept sa prin in maini 6 -6plus sa vad diferenta si pe negru si auriu …..