Prima Pagina Apple Apple Watch rezista contactului cu lichidele, dar nu este impermeabil

Apple Watch rezista contactului cu lichidele, dar nu este impermeabil

  Desi compania Apple sustine ca putem face aproape orice fel de activitati cu Apple Watch, realitatea este ca atunci cand mergeti la innot sau cand faceti baie, ar fi bine sa il dati jos de la mana. Cei de la Apple sustin ca putem purta Apple Watch in timp ce ne plimbam prin ploaie, il putem purta cand ne spalam pe maini, putem transpira in timpul exercitiilor fizice, insa in cazul acoperirii complete cu apa, dispozitivul se va strica, exact precum un iPhone.

Sweating, wearing it in the rain, washing your hands, or cooking with it is fine. Take it off before the swim or get in the shower, though.

  Desi pentru majoritatea acesta nu este un mare inconvenient, pentru unii ar putea fi o adevarata problema, mai ales ca majoritatea smartwatch-urilor competitoare sunt impermeabile.

 • Victor Preda

  Nici macar rezistent la apa nu e ,,
  Aroganta maxima din partea Apple ,
  Cu siguranta voi cumpara Moto 360 costa 250$ ,rezistent la apa si arata a ceas ,,
  http://youtu.be/fcy-Edi86L0.

 • vali

  Il putem tine la mana cd transpiram?!? e bine ca au specificat asta, altfel il dadeam jos in timpul activitatilor fizice…lame.

 • vichi

  Cu faza asta au dato in bara

 • vichi

  Mergi la mare la strand il lasi pe prosop si ai ramas fara el

 • Adioff

  Cand mergi la strand iti iei Panerai-ul …

 • Adioff

  Scuze , Rolex-ul …

 • amfetamin

  Asa este si la ceasuri,pe care scrie water resist 50 m,defapt sunt exact precum apple watch-ul,adica ploaie,transpirație,spălat pe mana,etc. La astfel de ceasuri scrie si pe garantie exact acest lucru,adica nu faci baie cu el.

 • Sherman

  @ amfetamin: Gresit. La ceasuri, daca scrie water resistent (ex 50 m ) este clar rezistent la apa, adica poti face baie cu el. Asta ca sa numai vorbim de cele pe care scrie water resistent 3300 ft (picioare) undeva echivalentul la 1000m pentru diving!