iPhone 6 Plus – iata cum functioneaza noul stabilizator optic de imagine !

  iPhone 6 Plus este primul iPhone ce are implementat un stabilizator optic de imagine pentru camera, aceasta fiind in continuare de 8 megapixeli, dar avand un senzor de imagine mult imbunatatit. Conform celor de la Apple, noul stabilizator optic de imagine este controlat de catre chip-ul A8 si co-procesorul de miscare M8, el folosindu-se si de giroscop pentru a se misca in ideea de a contrabalansa miscarile noastre si a inregistra poze cat se poate de clare, chiar si cand ne miscam.

iPhone 6 Plus introduces optical image stabilization that works with the A8 chip, gyroscope, and M8 motion coprocessor to measure motion data and provide precise lens movement to compensate for hand shake in lower light. The fusing together of long- and short-exposure images also helps to reduce subject motion. This unique integration of hardware and software delivers beautiful low-light photos.

  iPhone 6 Plus are o camera iSight de 8 megapixeli cu aperture f/2.2, are True Tone dual-LED flash si este capabil sa inregistreze clipuri video in format 1080p la maxim 60 Fps. Mai mult decat atat, iPhone 6 Plus, dar si iPhone 6, poate inregistra clipuri video slow motion la maxim 240 de fps, camera sa fiind capabila sa preia mult mai multa lumina din apropierea utilizatorilor pentru a afisa poze clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.