iOS 8 GM – cum il instalez in iPhone, iPad si iPod Touch fara UDID inregistrat ?

  Aseara iOS 8 GM a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone iPad si iPod Touch, si astazi v-am spus de unde puteti face DOWNLOAD iOS 8 GM pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa cum v-am mai spus, aceasta versiune a sistemului de operare poate fi instalata in terminalele noastre chiar si fara a avea UDID-ul iDevice-ului inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta fiind versiunea finala a sistemului de operare.

iOS 8 GM instalare fara UDID

  1. Faceti un backup terminalului vostru cu iCloud sau iTunes. Daca va veti gandi sa reveniti la iOS 7, nu faceti un backup in iOS 8, deoarece nu il veti putea folosi in iOS 7.
  2. DOWNLOAD iOS 8 GM.
  3. DOWNLOAD iTunes 11.4, desi eu am facut instalarea si cu iTunes 11.3.
  4. Dezarhivati iOS 8 GM, daca este cazul, deschideti iTunes si conectati iDevice-ul la PC.
  5. Tinand apasata tasta Shift in Windows sau Alt in Mac, apasati butonul Check for Updates si selectati ipsw-ul descarcat(dezarhivat) al iOS 8 GM.
  6. Procedura de instalare va incepe si doar va actualiza versiunea veche a sistemului de operare fara a sterge datele. Desi in cazul meu nu a fost necesara o reactivare a terminalului, daca faceti update de la iOS 7, s-ar putea sa fie necesar acest lucru. Totdata, daca terminalula re Find My iPhone activ, ar fi bine sa stiti parola in cazul in care ea va este ceruta.

  Acestea fiind spuse, procedura ar trebui sa functioneze fara probleme, insa avand, ca de obicei, o faceti pe propria raspundere.

  Instaland iOS 8 GM veti fi nevoiti sa faceti restore complet la iOS 8 sau sa asteptati ca iOS 8.0.1 sa fie lansat, deoarece nu veti putea face OTA Update la iOS 8 cand va fi lansat oficial in iTunes. Pentru alte intrebari va stau la dispozitie, in masura timpului disponibil, in comentarii.

56 COMENTARII

  1. Pai cand vor lansa ios8 (pe 17) nu va fi nevoie de restor nu? Doar nu ma obliga sa o iau de la cap cu aplicatiile :)))))) , sper sa se faca normal cum s-a facut pana acum.

  2. @Paul Da o sa mai poti face update prin OTA dar numai la 8.0.1 nu la 8.0 care se va lansa saptamana viitoare, pe 17. Pentru a-l instala pe acela de pe 17 trebuie sa ii face restore din iTunes.

  3. @leon Incearca cu update ca mi se pare ca iti sterge cydia si restul programelor instalate prin cydia, restul iti lasa (daca ai ios 7 sau 8)…

  4. Si eu confirm ca tot prin varianata asta am instalat ios 8 GM (peste ios 8 beta 5) pe un iPhone 5S, de lene sa nu mai reinstalez toate aplicatiile pt ca oricum o voi face pe 17…:)) Good luck.

  5. @minimally – Daca GM e acelasi cu finalul, ce rost are sa mai instalezi odata pe 17? Sau ce rost ar avea un update de la GM la 8.0 daca e fix aceeasi treaba?

  6. Eu am Ios 7.1.2 si backup prin Icloud. Daca instalez vers 8 pot sa ii dau apoi restore from backup? Stiu ca nu este indicat, dar totusi as prefera acesta varianta (backup-ul din ios 7 daca se poate folosi in Ios 8)

  7. Dan c eu am facut shift restore la ios 8 gm apoi la set up as new iphone sau restore backup am dat restore si mi-a bagat tot inapoi (poze etc)

  8. Cel mai neschimbat ios de pana acum. Da-o dracu de treaba ca isi bat joc de noi. Nu tu interfata noua, nimic!!! Mi-e jena. Macar sa il deschida in pana mea sa punem noi teme sau ceva ca deja o ard aiurea limitatii astia. Sunt foc pe ei. Cand am trecut de la ios 6 la 7 am avut un soc. Acum cautam schimbarile, nimic dar absolut nimic nou. Pacat ca nu pot sa ma intorc la ultima versiune pe care e posibil jb. Pacat ca android nu are software stabil ca le dadeau astora viol, doar asta a mai ramas de el, stabilitatea ios-ului. Si acum mi-e dor de 4s, cel mai simpatic device si cu un feeling premium care l-am avut vreodata!

  9. Am fact update-ul fara UDID inregistrat și s-a bloat. Precizez ca am folosit un MacBook Air ce ruleaza yosemite beta și itunes 12.0 ….

  10. mihai de ce nu te intorci la ios 7.1.2 sa faci jb cu pangu !?
    Pt cei care au intrebat daca se poate reveni la ios 7.1.2 de la ios 8GM….

    si eu am 7.1.2 cu jb si am chiar si un crash de sistem (nu functioneaza mail ,wheather,calc,plus youtube din aplicatie ) e din cauza problemei de store (ppsync ,care nu prea am reusit sa o rezolv nicicum).In fine momentan nu stiu daca sa trec la 8 Gm desi sunt super curios,sa astept pt vers finala ,sau sa stau chiar mai mult timp pe 7.1.2 pt jb.Ma mai gandesc
    Succes baieti!

  11. Toata lumea vrea sa revina la ios7.1.2 dar nimeni nu spune de ce??!!! WTF people!!! dati si voi un feedback….ba vreau sa revin la versiunea anterioara pentru ca…….

  12. @sag

    si eu am un macbook pro tot cu yosemite beta si ultima versiune de iTunes, si nu ai cum sa faci restore deocamdata pe yosemite din cauza ca iTunes-u da crash la restore. Du-te la cineva cu un alt PC si continua de acolo procesul, alta scapare n-ai.. decat daca te intorci la Mavericks.

  13. Salutare!Tocmai ce am instalat iOS 8 GM pe iPhone 5 si acum as vrea sa revin la 7.1.2.Din pacate iTunes-ul nu ma lasa sa dau restore.Apas butonul de restore si nu se intampla nimic.

  14. am fost profund dezamagit de ios 8 Mi-am facut update acum cateva ore la ios 8, sincer sa fiu nimic nu mi-a placut…nimic schimbat decat 2-3 functii care pe mine personal nu ma ajuta cu nimic.am cautat repede sa revin la ios 7.2.1 si la asta am sa raman o vreme foarte buna.

  15. Mi s-a blocat in DFU din cauza ca folosesc Yosemite Beta si iTunes 12.0 . In acest caz descarcati RecBoot pentru a scoate device-ul din DFU (E singura solutie). Daca vreti neaparat iOS 8 si aveti Yosemite si iTunes 12.0, aveti nevoie de Xcode 6. Cei care au folosit spun ca merge, deci daca va descurcati cu Xcode si tineti neapart, descarcati Xcode 6 si DOAR APOI reluati procesul de instalare a iOS8 de la INCEPUT.

  16. Revenire la 7.1.2 de la ios 8 GM:

    Stinge telefonul, conecteaza-l la pc folosind cablul de date si cat mai repede apasa simultan pe butonul home si pornire. la aprox 10 secunde da drumul la butonul de pornire. Daca totul a decurs cum trebuie itunes trebuie sa afiseze mesajul gen found iphone in recovery mode. De acolo totul e simplu. Dai click pe restore si il lasi sa isi faca treaba.

  17. Din pacate am instalat ios 8 si in cateva ore am avut mai multe probleme de soft. Sper sa nu fie versiunea finala. Pana atunci ma intorc la 7. Voua cum vi se pare?

  18. eu nu pre stiu ce problem avetii voi dar eu am pus ios 8.0 GM pe iphone 4s si merg toate functiile telefonului. o zi buna tuturor.

  19. Vad ca e nasol rau ios 8 gm eu am ios 8 beta 5 si dupa cum vad …nu am de gand sa il bag 🙂 pot da downgrade la ios7.0.4 de la 8beta 5 pe ipod touch 5 ? Pls

  20. L-am instalat pe un IPhone 5 si merge fara probleme! Nu am avut pana acum erori si nici nu merge mai lent decat 7.1.2. Deocamdata sunt multumit!

  21. iOS 8 GM instalat pe iPad 2 , nu poti compara cu 7.0.2. mai rapid ,pe iOS 8 merge tot ce era pe 6.7
    tinad cont ca e de 64gb si 90% sunt aplicatii si jocuri 😀

  22. l-am instalat pe iphone 5, merge ok, ma enerveaza la maxim efectele din control center (shadow-ul ala enervant).

    aplicatii care nu merg: mybrd, ing homebank, taptu.
    video-urile nu se mai rotesc cand le vizionezi – e compelt aiurea ca se rotesc dupa cum vrea telefonul.
    dupa o zi am revenit la 7.1.2 si stau pe el pana la 8.0.1 minim.