iOS 8 GM – cum il instalez in iPhone, iPad si iPod Touch fara UDID inregistrat ?

56

  Aseara iOS 8 GM a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone iPad si iPod Touch, si astazi v-am spus de unde puteti face DOWNLOAD iOS 8 GM pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa cum v-am mai spus, aceasta versiune a sistemului de operare poate fi instalata in terminalele noastre chiar si fara a avea UDID-ul iDevice-ului inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta fiind versiunea finala a sistemului de operare.

iOS 8 GM instalare fara UDID

  1. Faceti un backup terminalului vostru cu iCloud sau iTunes. Daca va veti gandi sa reveniti la iOS 7, nu faceti un backup in iOS 8, deoarece nu il veti putea folosi in iOS 7.
  2. DOWNLOAD iOS 8 GM.
  3. DOWNLOAD iTunes 11.4, desi eu am facut instalarea si cu iTunes 11.3.
  4. Dezarhivati iOS 8 GM, daca este cazul, deschideti iTunes si conectati iDevice-ul la PC.
  5. Tinand apasata tasta Shift in Windows sau Alt in Mac, apasati butonul Check for Updates si selectati ipsw-ul descarcat(dezarhivat) al iOS 8 GM.
  6. Procedura de instalare va incepe si doar va actualiza versiunea veche a sistemului de operare fara a sterge datele. Desi in cazul meu nu a fost necesara o reactivare a terminalului, daca faceti update de la iOS 7, s-ar putea sa fie necesar acest lucru. Totdata, daca terminalula re Find My iPhone activ, ar fi bine sa stiti parola in cazul in care ea va este ceruta.

  Acestea fiind spuse, procedura ar trebui sa functioneze fara probleme, insa avand, ca de obicei, o faceti pe propria raspundere.

  Instaland iOS 8 GM veti fi nevoiti sa faceti restore complet la iOS 8 sau sa asteptati ca iOS 8.0.1 sa fie lansat, deoarece nu veti putea face OTA Update la iOS 8 cand va fi lansat oficial in iTunes. Pentru alte intrebari va stau la dispozitie, in masura timpului disponibil, in comentarii.