Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – galerie extinsa de imagini si...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – galerie extinsa de imagini si hands-on VIDEO detaliate

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DgWbeagUvtU&w=580&h=370]

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt doua dintre cele mai importante iPhone-uri lansate de catre Apple pana acum si desi la o prima vedere ele nu par a fi chiar atata de extraordinare, realitatea este ca vorbim despre doua terminale extrem de interesante. Din punct de vedere al design-ului vor exista intotdeauna discutii cand vine vorba de smartphone-uri de acest gen, insa Apple a reusit sa produca un iPhone 6 si un iPhone 6 Plus care probabil va vor atrage atentia cand le veti vedea in viata reala pentru prima oara.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ym4CxprBNqc&w=580&h=370]

  Separat de cele cateva zeci de imagini puteti vedea si hand-on VIDEO extinse din locatia in care au fost prezentate cele doua terminale, ele aratandu-ne cum le vom putea utiliza din momentul lansarii pe piata.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rTmpkxZR9O4&w=580&h=370]

[vimeo 105695104 w=580&h=370]

[vimeo 105692354 w=580&h=370]

[vimeo 105692493 w=580&h=370]

[vimeo 105692144 w=580&h=370]

 

 • ann31

  cu cat preconizati ca se va vinde aici un iPhone 6 Plus 128GB?

 • Iulia

  1000

 • KlaudiNhO

  Este totusi o schimbare la ecran …. marginile sunt rotunjite ca la HTC / dar pe cat am asteptat sa apara parca sunt cam dezamagit / astept teste si sa il am in mana

 • Jack

  Probabil ca cele doua telefoane sunt cea mai importanta prezentare (in opinia Apple, bineinteles, si, probabil, a unor “iubitori subiectivi” ai acesteia) prin prisma ecranelor mai mari, trecand astfel intr-o noua era, dar atat! N-as vrea sa bat si eu campii cu afirmatii de genul “…Apple n-a inovat nimic… bla-bla-bla…” pentru ca, in privinta asta, are o politica buna (parerea mea!), adica asteapta ca o tehnologie (noua) sa fie suficient de matura pentru a o putea implementa in propriul sistem. Ceea ce ma uimeste, in schimb, este faptul ca o companie care a devenit de succes prin design-ul produselor sale poate sa conceapa “ceva” atat de banal si in totala antagonie cu finetea si fluiditatea aspectului exterior cu care ne-a obisnuit pana acum; probabil ca va cizela cu timpul acest aspect desi acum era momentul pentru a demonstra ca ramane in fruntea plutonului in ceea ce priveste design-ul. Daca sunt utilizatori care mai raman in gradina Apple doar datorita OS-ului, e grav! Androidul se cizeleaza pe zi ce trece, iar cateva telefoane cu acesta chiar exceleaza la aspect!
  Nori negri se vad in zare…

 • ovidiu

  Jack. Abia astept sa pui mana pe el. Si sigur iti schimbi parerea.

 • gianidiamond

  @Jack:Sant de acord cu tine,ai perfecta dreptate:)

 • Valeriu

  Problema cu ecranul usor curbat pe margine, este ca nu va putea fi aplicata folie pe toata suprafata sa. Tinand cont ca mai mult ca sigur ecranele nu sunt din sticla de safir, asta va fi o mare problema!