Samsung ironizeaza Apple dupa lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus

  Lansand iPhone 6 si iPhone 6 Plus compania Apple a distrus mitul telefoanelor care sunt perfecte atat timp cat pot fi utilizate cu o singura mana, cei din Cupertino oferind totusi un modul care permite utilizare aplicatiilor cu o singura mana prin reducerea dimensiunilor lor. Avand in vedere ca in trecut Apple a ironizat Samsung pentru lansarea de smartphone-uri cu ecrane supradimensionate, cei de la Samsung le intorc acum favorul.

  Printr-o simpla poza publicata in cursul noptii trecute pe o retea de socializare, cei de la Samsung prezinta o afirmatie a lui Tim Cook care sustinea ca nimeni nu va cumpara smartphone-urile cu ecrane foarte mari, Apple lansand acum primele sale terminale de acest gen.

25 COMENTARII

  1. Cred ca au tot dreptul sa ne ia la pwla, sunt fan apple, am aruncat cu banii pt calitate, dar anul asta nimic incantator, daca vreau stabilizare mai buna la poze ma obliga sa imi iau “televizor de buzunar”, daca vreau sa ma tina bateria(putin mai mult), aceeasi cerinta cu “televizorul”… Cred ca a dat-o in bara apple!
    Nici samsung nu ma incanta,calitativ vorbind, dar usor ,usor ,apple imi da cu șutu’ si ma arunca la sony/lg/samsung

  2. Toata lumea a ras de dimensiunile la cele din gama Note,toata lumea a ras de functia de utilizare cu o singura mana,iar acum Apple vine si vinde cel mai mare telefon ca dimensiune si totusi cu cel mai mic ecran dintre toate din gama sa si binenteles cu functia copiata de pe Note de utilizare cu o singura mana.

  3. Problema nu este la Apple.
    Este vina celor ce cumpara an de an ultima generație , eu de exemplu dețin un 4s si sunt foarte mulțumit de 6.
    Asa ca, nu va mai imbulziti cand iese cate un telefon sa săriți pe el ca este normal ca la următorul sa fii dezamăgit.

  4. A patra generatie de iPhone ( din 2010 ) cu Retina (acum HD ) 326ppi e bataie de joc ,,
    Trei generatii de iPhone cu o camera de 8 MP e bataia de joc ,
    Trei genertii de iPhone cu 1GB RAM in conditiile in care iOS 7 e la limita cu ram-ul ,,
    Design de tot rasul ,,
    Nu avem Safir ,,
    Ecran cu margini rotunjite , sa vezi distractie cum sta folia de urat pe el ( sunt patit cu Galaxy S3 ) ,,
    Fara stabilizatot optic de imagine ,,
    Baterie de rahat ,,

    Un telefon ce nu merita Banu ,,, CAUZA ,,,, are doar 1GB RAM ,, e compromis din start in 2015 din cauza RAM -ului insuficient ,, atunci Apple o sa scoata 6s cu 2GB RAM ,, ( stiu iOS e magnific ,optimizat ,nu e Android ) ,, bla ,bla povesti pentru copi ,,

    Totusi ,,,cum am spus de luni bune cred ca voi fi primul posesor de iPhone 6 Plus 5,5 inch din Romania , comanda a fost data ;)).

  5. Le doresc sa vanda atatea palete d’astea cat Allview si Eboda la un loc.la preturile astea de nimic,chilipir…o sa vezi toata lumea cu cate doua-trei.

  6. Ati mai vazut vreodata la vreo lansare Apple atatea comentarii negative? Nici un “woow”, nimic… Sau poate nu gasesc eu niciun entuziasmat?!?:))) Tot mai mica diferenta intre iPhone si restul lumii…

  7. Credeti sau nu, Apple nu produce in baza unui sondaj facut pe piata din Romania. Scump? Nu e scump. Americanii sau europenii occidentali au iPhone-uri la greu. Safir, RAM, octocore, camera de 50 mpx, etc, astea sunt abureli de copii. Majoritatea posesorilor de iPhone nu au idee de cati mpx e camera, cata memorie ram are aparatul, ce procesor sau daca ecranul e din safir, sticla sau piatra. Majoritatea oamenilor nu cumpara iPhone dim cauza acestor detalii, ci pentru ca le place telefonul, pentru ca sunt obisnuiti cu el. De ce? Pentru ca nu il folosesc la maxim. Apeluri, sms, whatsapp, facebook, mii de poze, alarma, calendar si inca vreo 20 de aplicatii-jocuri pe care nu le utilizeaza mai deloc. Majoritatea posesorilor de iPhone vor continua cu el si nu vor dori un Samsung/LG/Sony. Pentru ca Samsung, oricat de puternic ar fi, nu e iPhone iar Android nu e iOS.

  8. Nu spuneti ca Apple este primul care innoveaza folosirea sistemul de operare cu o singura mana. am avut deja la s4, s5, htc one m8 care folosesc aceste functii de mult. asa ca apple nu a facut nimic anul acesta la i6. i6 plus poate va merge cumva dar cel normal cu 1gb ram cu varianta de 64/128 gb o sa fie mort. o sa fie ca i4 cu ios 7. sunt bune ecranele mai mari dar la hardware mai au ce avansa…

  9. Cred ca va axati pre mult pe specificatiile tehnice…ce conteaa daca are 1 gb ram sau 10 gb ram……conteaza cum se misca cand il utilizezi. La android chiar si telefoanele cu quad core la procesor si 2 gb ram nu se misca mai bine decat un iphone. Aceiasi problema si la camera foto, nu conteaza cati megapixeli are camera. Nu asta da calitatea pozei!!!!

  10. Mhai fratilor, voi chiar nu înțelegeti ca Apple a fost forțata sa scoată ecrane mari altfel pierdeau o buna parte din clienți.
    Si referitor la performanțele telefonului vreau sa vad unul care il folosește la toata capacitatea lui.
    Vad ca sunt numai experți pe aici care fac diferența la ochiu liber intre un ecran hd si nu mai stiu eu ce.

  11. Mihai îți spun eu sigur ca galaxy s5 se mișcă mult peste iPhone 5s pe care lam vândut nu de mult și acum dețin doua galaxy s5 unul octa core și merge perfect crede-mă și faci mult mult mai multe chestii decât cu iPhone care este un tel elegant și atât

  12. Nu conteaza cum sta cu hard-ul , important e cum se misca in conditiile de utilizare . Garantat se va misca impecabil ! Doar chinezii si coreenii fabrica smartphone-uri pentru a ” scoate ochii ” copiilor care cred ca trebuie sa ai mult ram , octo core , etc . Maturizati-va ! Noi folosim un smartphone ! Nu spacificatiile !

  13. Asa au fost mereu toate iphone-urile cu specificatii tehnice mai slabe decat ale concurentilor cu Android, dar retineti faptul ca EI NU AU NEVOIE de Quad-core-uri pentru acest an cat si pentru 2015 inclusiv. Nu exista nici un fel de problema in desfasurarea oricaror nevoi cu 1 GB DDR3 fata de 2 GB pe ANDROID in nici un fel de aplicatie pana acum! Sunt detinator de 5S dar nu am putut identifica nici o problema la absoult nimic.
    -Iphone = CALITATE;
    Iphone 6 nu m-a impresionat prin design este ff asemanator cu HTC M8…

  14. Sunt sigur ca ei o sa faca randari de aia au nevoie de octa si de mult ram. Eu am 5s-ul calarit de toate aplicatiile din Cydia si nu-mi face nicio figura. Daca nu-i stricat, nu-l repara. La ce-ti trebuie atata ram? Sa faci ce cu el?
    Eu, sincer, domnule Victor Preda consider ca dvs. incercati sa compensati pentru ceva minusuri cu procesoarele alea si ramul ala..

    Apple a ajuns sa scoata ecran mai mare din cauza voastra, ca voi cereti ecrane mai mari.. Pentru ca e frumos sa ai o paleta.

  15. Eu cred ca special au pus doar 1GB RAM ca sa nu mai instaleze lumea aplicatii din Cydia si sa mearga bine telefonul,.
    In conditiile astea daca ai ce e din sistem – merge ok telu, daca pui ceva in plus da crash-uri – nu pt ca sunt programele rele, pt ca nu le poate duce el, dar in felul asta scade pirateria.
    Aveti idee daca este tot RAM-ul din 5S sau e vreun RAM 3, 4 mai avansat?

  16. Eu nu inteleg de ce va plangeti atata de ram si de megapixeli. Eu cred ca noile modele de iphone cat si 5s, ruleaza sistemul de operare mai fluid decat Android. Plus ca numarul de megapixeli nu influenteaza calitatea pozelor, ci marimea lor. Senzorul joaca adevaratul rol in camera unui terminal. Cel mai important este modul in care au fost proiectate. De asta cred ca iPhone este superior Samsung. Pentru ca pe dinauntru are un aranjament total diferit. Si ma refer la unul special, care permite sistemului de operare sa functioneze la standardele maxime.

  17. Va mintiti singuri acum ca a aparut Iphone 6 si este acelasi lucru cu Iphone 5s,spuneti si voi ca nu are are nevoie de aia nici de aia nici de aia,atunci va intreb si eu,cum nu are nevoie de nicio imbunatatire hardware pentru ca este perfect asa cum e,nu ar fi fost mai usor sa apara doar un update la ios 8? este doar un Iphone 4s cu 1 gb ram si un nou design.
    Nu are fi mlt mai usor un update de soft si gata?

  18. George, nu ar fi mai usor sa ne lasi pe noi sa ne vedem de ale noastre in loc sa iti pierzi timpul? Nu ai altceva mai bun de facut? Poate gasesti timp sa mai deschizi si tu o carte, ca si asa cu limba romana esti la pamant.