Apple descarca automat albumul U2 – Songs of Innocents in iDevice/PC-urile utilizatorilor

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch compania Apple a anuntat ca va oferi gratui noul album U2 – Songs of Innocents, platind 100 de milioane de dolari pentru a-l avea disponibil exclusiv in iTunes Store. Desi compania americana a spus ca utilizatorii vor putea descarca singuri albumul, se pare ca el este descarcat automat in unele iDevice/PC-uri, fiind adaugat la lista de achizitii facute din magazin.

  Avand in vedere ca Apple a daugat automat in conturi albumul ca fiind deja achizitionat din iTunes Store, unele terminale il vor descarca automat, daca au functia activa in aplicatia Settings. In aceasta idee, cu sistemul Automatic Downloads activ, s-ar putea sa gasiti noul album U2 – Songs of Innocents deja descarcat in terminalele voastre pentru a il putea asculta oricand doriti.

7 COMENTARII

  1. Daca la 10,000,000 albume vandute primesti un Diamond Disc, ma intreb ce v-a primii U2 pentru 500,000,000 albume vandute, cu siguranta ceva radioactiv :))

  2. Daca la 10,000,000 albume vandute primesc discul de diamant, ma intreb ce va primii U2 pentru 500,000,000 de albume :)) ceva radioactiv probabil.

  3. La mine a mers foarte simplu. Am intrat pe iTunes, am apasat pe FREE sub Artwork si s-a descarcat simultan tot, plus o carte digitala cu toate piesele…super.