iPhone 6 si iPhone 6 Plus – Apple comanda un numar record de unitati

  Zvonuri aparute in luna august sugerau faptul ca Apple ar fi comandat un numar RECORD de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus  pentru lansarea ce urmeaza sa aiba loc anul acesta, iar astazi informatiile sunt confirmate de surse apropiate companiei. Mai exact, Apple a comandat nu mai putin de 80 de milioane de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus  de la partenerii sai, acestea urmand a fi comercializate pana la sfarsitul anului, asta daca planurile companiei Appple se vor adeveri.

Makers in the iPhone supply chain are preparing parts and components for production of up to 80 million units of iPhone 6 and iPhone 6 Plus before year-end 2014, according to sources at Taiwan-based iPhone supply chain. Apple aims to ship 80 million units of the iPhone 6-series products before the end of 2014, higher than the 60 million units of the iPhone 5 shipped in 2013, the sources indicated.

  Facand o comparatie cu lansarea iPhone 5S si iPhone 5C, vorbim despre un numar de unitati care este cu 30% mai mare decat cel comandat in cursul anului trecut, atunci Apple cerand fabricarea a 60 de milioane de unitati. Avand in vedere ca Apple nu va lansa iPhone 6 si iPhone 6 Plus in China chiar din data de 19 septembrie, exista sanse infirme ca Apple sa depaseasca recordul de  9 milioane de unitati stabilit in cursul anului trecut, dar ar putea vinde totusi 80 de milioane de unitati pana la sfarsitul anului.