Prima Pagina Apple Shazam pentru Siri dispare din iOS 8 GM

Shazam pentru Siri dispare din iOS 8 GM

  Pentru lansarea iOS 8 compania Apple a prezentat o noua functie interesanta dedicata asistentului personal Siri, acesta avand capacitatea de a recunoaste melodiile care canta in jurul nostru folosind sistemul Shazam. V-am prezentat acest sistem intr-un articol dedicat in acea perioada, insa din pacate se pare ca in iOS 8 GM el nu mai este activ, iar acest lucru ridica o sumedenie de semne de intrebare in legatura cu lansarea sa.

  Desi compania Apple sustine ca aceasta functionalitate va fi disponibila pana in momentul lansarii oficiale a iOS 8, ramane de vazut exact ce se va intampla cu ea, avand in vedere ca a fost complet stearsa din iOS 8. Dupa cum prea bine stiti deja, iOS 8 va fi lansat oficial pe data de 17 septembrie pentru iDevice-urile noastre, insa intre timp puteti instala iOS 8 GM pe terminalele voastre urmand instructiunile din acest articol.

  • boreas

    nici “Bing web result” si nici “Spot light suggestions” nu pot fi folosite in spotlight search.

  • Catalyn

    Zaone, ai vreo idee cand vor lansa si Yosemite? Multumesc

  • Octombrie, probabil la final.

  • Mircea

    Abia astept lansarea Yosemite.. Sa speram ca o sa fie MULT mai optimizat sistemul de operare decat Public Beta 2. Efectele blur cauzeaza cateodata sistemul sa sacadeaze, ca si pe iOS 7 (la iPhone 5).. Si nu e problema hardware cred (macbook pro retina mid 2014 cu GT750M)…