Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii in App Store Romania

  Este vineri si, ca de obicei in ultimele luni de zile, compania Apple si-a actualizat promotiile disponibile in App Store, astfel ca avem un nou titlu disponibil gratuit pana vinerea viitoare in cadrul campaniei aplicatia gratuita a saptamanii. Bicolor este aplicatia aleasa de ca tre compania Apple pentru promovare in App Store in cursul urmatoarei saptamani, ea fiind practic un puzzle game extrem de interesant pentru iDevice-urile noastre.

Bicolor is a beautiful and minimalist puzzle game featuring 240 handmade levels. Each of them is made of only two colors! Are you ready for this new challenge?

  Bicolor ne ofera nu mai putin de 240 de niveluri produse manual de catre dezvoltatorii aplicatiei, fiecare dintre ele fiind construit folosind numai doua culor, in ton cu numele aplicatiei. Rolul vostru in aces joc este de a folosi mutari ale tile-urilor pentru a acoperi in totalitate ecranul iDevice-urilor cu principala culoare a fiecarui nivel, un numar limitat de mutari fiind disponibil pentru noi.

  Aplicatia Bicolor este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Bicolor

Gratuit

DESCARCA





Developer: 1Button SARL
Universala
Categoria: Games


Descriere: Bicolor is a beautiful and minimalist puzzle game featuring 240 handmade levels. Each of them is made of only two colors! Are you ready for this new challenge…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb