iPhone 6 si iPhone 6 Plus au parte de o lansare intarziata, sunt deja indisponibile cu livrare in 19 septembrie

  Lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus a avut loc cu intarziere din cauza unor probleme organizatorice ale companiei Apple, insa de indata ce terminalele au fost disponibile pentru comanda/rezervare, ele s-au vandut “ca painea calda”. In doar jumatate de ora iPhone 6 Plus a devenit disponibil pentru achizitie doar cu livrare in 14 – 21 de zile lucratoare, in timp ce unele modele ale iPhone 6 nu mai pot fi achizitionate cu livrare in 19 septembrie.

  Nimeni nu stie exact cate iPhone-uri a vandut Apple acum, sau cate a avut pregatite pentru lansare, insa este clar ca are parte de o cerere enorma. Aceasta cerere va determina o indisponibilitate in magazinele sale in perioada urmatoare, astfel ca lansarile programate in octombrie ar putea incepe cu date de livrare lungi si Apple Store-uri cu foarte putine unitati in stoc.

3 COMENTARII

  1. Sigur e doar o problema de moment ce va fi rezolvata ! Dep. de logistica a fost luat prin surprindere cu cererea mare din prima zi ! Unitati sunt disponibile, doar livrarea va trebui sa intre in concordanta cu cererea !Pana se va lansa si la noi, lucrurile vor intra in normal !