iPhone 6 si iPhone 6 Plus – stabilesc un nou record de precomenzi pentru Apple

  In cursul acestei dimineti compania Apple a deschis o sesiune de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in 9 tari de pe glob si se pare ca a inregistrat un nou record de precomenzi pentru o singura seara. Intr-o declaratie oferita unei publicatii americane, compania americana nu a oferit detalii privind numarul de terminale comandate, insa simpla mentionare a unui record confirma cererea foarte mare pentru cele doua terminale.

Response to iPhone 6 and iPhone 6 Plus has been incredible with a record number of preorders overnight.

  Dimineata v-am spus ca in doar jumatate de ora de la deschiderea sesiunii de precomenzi iPhone 6 Plus devenise disponibil la precomanda cu livrare in 2 saptamani de zile, in timp ce iPhone 6 era in continuare disponibil in cantitati limitate. Avand in vedere aceasta primire foarte buna a celor doua terminale, ne putem astepta la vanzari serioase in momentul lansarii oficiale, insa probabil mai mici decat cele inregistrate anul trecut.

2 COMENTARII

  1. A mai raspuns de cateva ori ! Teoretic, asa cum afirma Apple, sunt compatibile si cu retelele 4G din Europa ! Incearca, nu ai ce pierde !