ABONAMENTE NELIMITAT TELEKOM Romania – pret, minute, internet si alte detalii

UPDATE: Gasiti lista actualizata si completa de abonamente in acest articol.

  In cursul serii trecute v-am spus ca, oficial, COSMOTE si Romtelecom au devenit TELEKOM Romania, iar in cadrul unor concerte tinute in cursul acestei zile va fi anuntata international rebranding-ul din Romania. In cursul zilei de ieri au fost prezentate si noile ABONAMENTE NELIMITAT ale TELEKOM Romania, iar in acest articol aveti prezentate toate beneficiile pe care ele urmeaza sa vi le ofere in momentul achizitionarii.

ABONAMENTE NELIMITAT ale TELEKOM Romania – PRET, MINUTE, INTERNET

  Conform ofertei, TELEKOM Romania va avea disponibile abonamentele : NELIMITAT S, NELIMITAT DATE M, NELIMITAT VOCE M, NELIMITAT L PROMO, NELIMITAT XL si NELIMITAT XXL. Pretul de pornire al unui abonament NELIMITAT este de 9.95€, pretul cel mai mare al unui abonament NELIMITAT fiind de 49.95€, beneficiile oferite pentru fiecare in parte fiind complet diferite.

  In ceea ce priveste minutele, observati ca veti avea MINUTE si SMS-URI NELIMITATE in reteaua TELEKOM Romania, adica in fostele COSMOTE si Romtelecom, asta la pachet cu MINUTE si SMS-uri NATIONALE limitate, plus minute internationale catre fix. Unele abonamente includ minute/SMS-uri internationale catre mobil, minute in roaming si internet in roaming, insa nu exista detalii despre posibilitatea utilizarii lor.

  Ceea ce merita mentionat aici este ca internetul este NELIMITAT, viteza scazand dupa epuizarea traficului alocat de catre operator pentru abonamentul vostru, aas ca nu veti face cost suplimentar. Detalii suplimentare despre ABONAMENTE NELIMITAT ale TELEKOM Romania vom afla cu siguranta in cursul acestei seri, sau in cursul zilei de luni, de pe noul website telekom.ro.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zrM0Q_l-Egc&w=580&h=370]

Thanks to N.