Telekom.ro va fi noul website TELEKOM Romania in urma tranzitiei COSMOTE si Romtelecom

13

  Telekom.ro va fi denumirea noului website TELEKOM Romania in care veti regasi ofertele unificate ale COSMOTE si Romtelecom, dar si toate functiile oferite de catre cele doua companii pentru proprii clienti. APRINDEM MAGENTA este campania prin care COSMOTE si Romtelecom lanseaza TELEKOM Romania in tara noastra, brand-ul urmand a fi prezentat oficial in cursul zilei de maine in cadrul unor concerte vor fi tinute in Romania, dar si in Berlin, Germania.

Telekom.ro website oficial TELEKOM Romania

  Accesand Telekom.ro in momentul de fata veti regasi doar imaginea pe care o vedeti in mai sus, ea directionandu-va spre website-ul fanmagenta.ro prin care puteti experimenta cel mai interactiv show din Romania utilizand aplicatia Hai! pentru terminale mobile. Lansarea Telekom.ro va veni impreuna cu o serie de abonamente pe care cei de la TELEKOM Romania se pregatesc sa le lanseze de cateva luni de zile, ele urmand a ridica limitele si barierele conventionale impuse de utilizarea serviciilor de telefonie mobila.

  Acestea fiind spuse, va recomand sa descarcati aplicatia Hai! si sa participati la cel mai interactiv show din Romania creat in cadrul concertelor pentru lansarea TELEKOM Romania.

Pretul initial:
Numele:
Hai!

Gratuit

DESCARCA

Developer: COSMOTE ROMANIAN …
Categoria: Social Networking


Descriere: Cu aplicaia Hai! controlezi cel mai interactiv show din Romnia de pe 13 septembrie. Apoi, poi folosi aplicaia i ca s stabileti ieirile cu prietenii ti: creezi evenimente de grup la care i invii, discutai t…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.2 Mb