Tim Cook vorbeste despre Steve Jobs, Beats si Apple TV (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ZPp0Sc6KEnQ&w=580&h=370]

  In cursul noptii un post de televiziune american a publicat un interviu acordat de catre Tim Cook moderatorului Charlie Rose, CEO-ul Apple vorbind despre Steve Jobs, Beats si Apple TV. Cook sustine ca influenta lui Steve Jobs inca este resimtita in cadrul Apple, ideile si mentalitatea sa fiind implementate adanc in ADN-ul companiei, o buna parte dintre produsele dezvoltate acum avand la baza modul sau de a gandi lucrurile.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=N4JhxLn_ZfU&w=580&h=370]

  Vorbind despre Apple TV, Tim Cook sustine ca exista 20 de milioane de utilizatori ai acestui produs, ca el este departe de a mai fi doar un simplu hobby, confirmand faptul ca a sa companie este interesata sa dezvolte in continuare acest produs. In final Tim Cook vorbeste si despre achizitia Beats, detaliind motivele din spatele cumpararii companiei, punand totusi accent pe rolul foarte important pe care il vor avea Dr. Dre si Jimmy Iovine in viitorul Apple.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oBMo8Oz9jsQ&w=580&h=370]

4 COMENTARII

  1. Dar la ce naiba ma intereseaza safari in atv????? Pt a-mi cumpara o telecomanda ca la tv ???? Folosesti safari pe tableta iphone si faci miroring !!!!! Nu-mi trebuie telecomanda separata si totul merge mult mai rapid si fluid ! Cred ca voi ju intelegeti un lucru! Viata este simpla de trait, voi o complicati dupa care va plangeti! Aceasta filosofie o aplicati si in acest caz …