iOS 8 – iata de ce ar fi bine sa il eviti pe 17 septembrie

  iOS 8 va fi lansat pe data de 17 septembrie pentru toti posesorii de iDevice-uri de catre compania Apple si va invit in acea zi aici pentru a afla toate noutatile importante pe care el le aduce. Desi veti fi tentati sa instalati iOS 8 chiar din ziua lansarii, va recomand sa fiti ceva mai rezervari, pentru ca s-ar putea sa descoperiti rapid ca anumite aplicatii favorite nu sunt deocamdata pregatite pentru noua versiune a sistemului de operare.

  Apple a schimbat foarte multe in ceea ce proveste modul de functionare al iOS 8, iar acest lucru impune actualizarea unor aplicatii, in special cele ale bancilor sau cele care permit plati mobile, ele nefiind functionale acum. Mai mult decat atat, iOS 8 impune modificarea altor aplicatii pentru a oferi aceeasi functionalitate pe care o ofereau in trecut, sau pentru a nu oferi functii limitat, iar update-urile vor veni, dar nu din ziua lansarii.

  Separat de aplicatiile care ar putea avea probleme, trebuie sa va ganditi serios si la modul in care veti face update, deoarece simpla actualizare prin iTunes sau OTA Update ar putea genera probleme cu autonomia bateriei si nu numai. Desi indicat este un update fara a restaura un backup in iDevice, multa lume evita acest procedeu pentru a nu pierde date, dar in schimb descopera diverse probleme in modul de functionare ale terminalelor.

  In final, trebuie sa decideti daca bataia de cap cu iOS 8 merita din prima zi, sau puteti astepta inca o saptamana sau doua ca aplicatiile sa fie actualizate si lucrurile sa se linisteasca. Apple lucreaza deja la iOS 8.0.1 si in el va rezolva toate problemele care sunt raportaate acum de catre utilizatori.