iOS 8 GM – impresiile mele despre versiunea finala a iOS 8

  In cursul serii de marti compania Apple a lansat iOS 8 GM pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, aceasta fiind versiunea finala a sistemului de operare ce este oferita cu o saptamana in avans pentru testare. Tot atunci v-am spus si cum puteti instala iOS 8 GM in propriile terminale, iar daca l-ati incercat, probabil v-ati facut deja o idee in legatura cu ceea ce urmeaza sa primiti pe 17 septembrie dupa lansarea iOS 8.

  Folosind iOS 8 GM pe parcursul acestor zile pot spune ca Apple a imbunatatit radical performantele fata de versiunile beta ale iOS 8 si a rezolvat aproape toate problemele de functionare ale aplicatiilor disponibile in App Store. Din pacate autonomia bateriei nu este extraordinara, asa ca nu va asteptati sa aveti zile intregi de autonomie, ea fiind, dupa parerea mea, mai slaba decat in iOS 7, insa acest lucru era de asteptat.

  Per total pot spune ca update-ul la iOS 8 merita facut daca acum nu veti resimti prea mult lipsa unor functii din aplicatiile favorite sau imposibilitatea de a utiliza aplicatiile bancilor.