iOS 8 lansare si prezentare

  V-am vorbit zilele trecute despre data de lansare pentru iPhone 6, iar astazi va ofer informatii despre lansarea iOS 8 si prezentarea sa. In imaginea de mai sus vedeti actualul Springboard al iOS 8 cu noile aplicatii Healthbook, Preview si TextEdit, formatul putandu-se modifica pe masura ce Apple se apropie de finalizarea procesului de dezvoltare. Prezentarea iOS 8 va avea cel mai probabil loc in cursul lunii iunie la WWDC 2014, prima versiune beta iOS 8 urmand a fi lansata atunci pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS.

  Daca privim la modul in care si-a organizat Apple in ultimii ani perioadele de testare a noilor sale sisteme de operare, atunci lansarea iOS 8 ar urma sa aiba loc in luna septembrie a acestui an, dupa 3 luni de testare. Pana la lansarea iOS 8 Apple va distribui intre 5 si 7 sau poate chiar 8 versiuni beta ale sistemului de operare, plus o versiune GM, acestea urmand a ne oferi detalii despre aproximativ 70% dintre schimbarile pregatite de catre companie pentru noi impreuna cu iPhone 6 si iWatch.

  Aceasta strategie este aplicata de catre Apple de 3 ani de zile si sunt sanse minime ca ea sa se schimbe acum, as ca aproximativ 2 luni si jumatate ne despart de prezentarea iOS 8.

7 COMENTARII

  1. va credeam mai destepti
    ios 8 no sa mearga nici pe iphone 5 deorece iphone 6 ori posibill air are senzori speciali pentru aceste apps noi asa ca mu o sa ruleze pe pe alte deviciuri mai vechi xax