Prima Pagina Noutati Apple le interzice propriilor angajați sa rezerve iPhone 6 Plus pentru achiziție

Apple le interzice propriilor angajați sa rezerve iPhone 6 Plus pentru achiziție

iPhone 6 Plus, in ciuda dimensiunilor, se dovedește a fi cel mai popular iPhone nou al companiei Apple, iar stocurile pentru el sunt atât de mici încât Apple le interzice inclusiv propriilor angajați sa il cumpere. Conform unui document intern al companiei americane, angajații pot cumpara doar iPhone 6 din Apple Store-uri, dar nu si noul iPhone 6 Plus, Apple având probleme mari in a livra suficiente pentru clienți.
Toate modelele iPhone 6 Plus sunt disponibile pentru achiziție cu livrare in 3 – 4 saptamâni lucrătoare de la Apple, așa ca decizia privind interdicția angajaților este logică si demonstrează din nou cât de mare este problema privind stocurile noului terminal.

  • Adioff

    Chiar asa de innebunita e lumea dupa rachetele alea de tenis de camp ? Alea nu-s palete de ping-pong …

  • chatagra

    LOL .. @zaone din ce apare mai sus in documentul intern eu inteleg ca apple are intentia sa umfle cozile cu proprii angajati care nu lucreaza in ziua lansarii .. sa para ca cererea e foarte mare.. no ofense dar nu scrie nici unde ca nu au voie sa-l cumpere trebuie numai sa stea la coada pentru el daca nu lucreaza in ziua lansarii …Ps. asta pare o manevra destul de disperata din partea APPLE care are probabil informatii ca nu vor fi aceleasi cozi ca in anii trecuti .

  • Ion

    Nu e adevarat:) Nu e interzis sa iti rezervi 6 plus. In rest e cum zice, trebuie sa lucrezi in ziua cu pricina in tura de noapte sau de dimineata.