Prima Pagina Noutati iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea preinstalate aplicațiile din suitele...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea preinstalate aplicațiile din suitele iLife si iWork

  Pentru ca suitele sale oftice si de editare foto/video trebuie promovate, compania Apple va preinstala in iPhone 6 si iPhone 6 Plus aplicațiile iMovie, GarageBand, Keynote, Pages, Numbers si iTunes U. Doar modele cu 64/128 GB spațiu de stocare ale ambelor terminale vor avea aplicațiile disponibile chiar din momentul activării terminalelor, in timp ce versiunile cu 16 GB spațiu de stocare vor permite descărcarea oir gratuită din App Store.

  Decizia companiei Apple este cat se poate de logica având in vedere ca aplicațiile sale au concurenta serioasă in App Store, dar rămâne de văzut daca in-app purchase-urile vor fi oferite gratuit sau nu.

 • Seby

  Sa inteleg ca daca sunt preinstalate , nu voi putea sa le sterg , la fel cum se intampla cu toate celelalte aplicatii care vin deja instalate?!!!!!!
  Daca e asa , atunci , despre ce iphone de 64 GB si 128 GB vorbim?!!!!!
  La cel de 128 poate mai merge trecuta cu vederea aceasta initiativa , dar la cel de 64 NU se poate asa ceva. Prefer unu de 32 si instalez ce vreau……per total cel de 64 cred ca va fii de fapt de 40 (pe avolo pe undeva) cu toate astea preinstalate. In opinia mea doar o diferenta de 10 GB intre modelul de 64 si cel de 32 e prea mica pentru 100€ (cel putin) in plus.

 • Ba da, cred ca vor putea fi sterse.

 • 1amic

  Sebi-uiti ca ip6 nu are varianta de 32gb;Acum vom avea 16,64 si 128 la aceleasi diferente de 100€ intre ele,fata de anii trecuti cand erau 16,32,64

 • 1amic

  Deci ,in loc de 32,primesti 64,iar aplicatiile acelea au aproximativ 4gb.

 • 1amic

  Chiar mai putin:),vreo 2,5