CEO-ul Guess felicita Apple printr-o scrisoare deschisa pentru dezvoltarea Apple Watch

  Cindy Livingston este actualul CEO al Guess Watches, iar printr-o scrisoare deschisa publicata ieri felicita Apple printr-o scrisoare deschisa pentru dezvoltarea Apple Watch. In anul 1981 compania Apple a trimis o scrisoare similara celor de la IBM felicitandu-i pentru dezvoltarea primului PC, insa in acel caz IBM a ajuns in final sa castige mai multi bani decat Apple din vanzarea PC-urilor si dispozitivelor conexe in lumea intreaga.

  In cazul smartwatch-urilor, CEO-ul Guess se foloseste de aceasta scrisoare pentru a-si promova un smartwatch pe care a sa companie il dezvolta in parteriat cu cei de la Martian, deci vorbim despre nimic mai mult decat o dorinta de a intra in atentia lumii. Chiar si asa, aceasta este una dintre putinele reactii pozitive aparute dupa prezentarea Apple Watch, majoritatea companiilor concurente criticand Apple pentru noul sau produs.

1 COMENTARIU

  1. poate e fairplay… si sa fim seriosi… apple au produse de caco… scumpe, fara gust… si totusi sunt cele mai cumparate, mai sa fie? hatters still h8in