Prima Pagina Apple CEO-ul Guess felicita Apple printr-o scrisoare deschisa pentru dezvoltarea Apple Watch

CEO-ul Guess felicita Apple printr-o scrisoare deschisa pentru dezvoltarea Apple Watch

  Cindy Livingston este actualul CEO al Guess Watches, iar printr-o scrisoare deschisa publicata ieri felicita Apple printr-o scrisoare deschisa pentru dezvoltarea Apple Watch. In anul 1981 compania Apple a trimis o scrisoare similara celor de la IBM felicitandu-i pentru dezvoltarea primului PC, insa in acel caz IBM a ajuns in final sa castige mai multi bani decat Apple din vanzarea PC-urilor si dispozitivelor conexe in lumea intreaga.

  In cazul smartwatch-urilor, CEO-ul Guess se foloseste de aceasta scrisoare pentru a-si promova un smartwatch pe care a sa companie il dezvolta in parteriat cu cei de la Martian, deci vorbim despre nimic mai mult decat o dorinta de a intra in atentia lumii. Chiar si asa, aceasta este una dintre putinele reactii pozitive aparute dupa prezentarea Apple Watch, majoritatea companiilor concurente criticand Apple pentru noul sau produs.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • neo

    poate e fairplay… si sa fim seriosi… apple au produse de caco… scumpe, fara gust… si totusi sunt cele mai cumparate, mai sa fie? hatters still h8in