Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – Apple epuizeaza intregul stoc dedicat...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – Apple epuizeaza intregul stoc dedicat precomenzilor online

  Saptamana aceasta compania Apple a anuntat inregistrara de precomenzi record pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in primele ore de la deschiderea magazinelor sale online pentru a permite comandarea dispozitivelor. Interesul foarte mare pentru aceste terminale a fost confirmat si de evolutia informatiilor privind livrarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru comenzi inregistrate vineri, sambata sau duminica, acum majoritatea tarilor livrand terminalele in 3 – 4 saptamani de la plasarea unei comenzi.

  iPhone 6 Plus a fost vandut in totalitate inca de vineri, insa pentru iPhone 6 a fost nevoie de un weekend pentru epuizarea lotului initial alocat precomenzilor online. Practic SUA este singura tara in care iPhone 6, in toate versiunile, poate fi precomandat cu livrare in 7 – 10 zile lucratoare, restul tarilor care il au disponibil pentru precomanda listand livrarea in 3 – 4 saptamani, cu foarte mici exceptii ce listeaza livrare in 7 – 10 zile lucratoare pentru un numar foarte mic de combinatii de spatiu de stocare/culori.

  Avand in vedere ca Apple a epuizat deja intregul stoc alocat acestei lansari, va fi interesant de vazut cate terminale vor fi efectiv disponibile in magazine pentru achizitie.

 • Kdl#

  Zaone, am si eu o intrebare la tine… Conteaza mult pentru mine raspunsul. Ce parere ai tu, ca si utilizator inrait de iPhon-uri, de iPhone 6 ? La design ma intereseaza. Pentru mine au luat-o rau pe aratura..

 • Eu am spus-o chiar si in articole si nu-mi place sa ma repet, dar it sucks.

 • Iulian

  Desi nu-mi place, credo ca Apple are o superstrategie: mai toti asteptam un ecran full HD la Iphone 6, un procesor mai puternic ( chiar daca nu era chiar necesar),o camera mai performanta (stabilizare optica) si o autonimie mai mare. Nu am primit, dar am primit atat cat este necesar sa-l vrem.
  La anul probabil va avea toate cele de mai sus (sau o parte) astfel incat sa-l vrem din nou.
  Samsung are sa recunoastem ecran mai bun, camera mai buna, autonomie mai buna etc si totusi multi dintre noi nu ar face trecerea ACUM pentru nimic in lume la Samsung/Android. Oare ce ar mai putea pune Samsung pe el ca sa devina interesant la anul?
  Parerea mea este ca anul viitor va incepe cu adevarat declinul Android.

 • johhnnyy

  Zaoane ma poti ajuta si pe mine daca ai informatia cât costa un iPhone 6 64gb la liber in SUA ms

 • Bit

  @Iulian: Camera mai buna la Samsung? Serios?