iPhone 6 si iPhone 6 Plus – Apple epuizeaza intregul stoc dedicat precomenzilor online

  Saptamana aceasta compania Apple a anuntat inregistrara de precomenzi record pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus in primele ore de la deschiderea magazinelor sale online pentru a permite comandarea dispozitivelor. Interesul foarte mare pentru aceste terminale a fost confirmat si de evolutia informatiilor privind livrarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus pentru comenzi inregistrate vineri, sambata sau duminica, acum majoritatea tarilor livrand terminalele in 3 – 4 saptamani de la plasarea unei comenzi.

  iPhone 6 Plus a fost vandut in totalitate inca de vineri, insa pentru iPhone 6 a fost nevoie de un weekend pentru epuizarea lotului initial alocat precomenzilor online. Practic SUA este singura tara in care iPhone 6, in toate versiunile, poate fi precomandat cu livrare in 7 – 10 zile lucratoare, restul tarilor care il au disponibil pentru precomanda listand livrarea in 3 – 4 saptamani, cu foarte mici exceptii ce listeaza livrare in 7 – 10 zile lucratoare pentru un numar foarte mic de combinatii de spatiu de stocare/culori.

  Avand in vedere ca Apple a epuizat deja intregul stoc alocat acestei lansari, va fi interesant de vazut cate terminale vor fi efectiv disponibile in magazine pentru achizitie.