Vizzywig 4K – prima aplicatie pentru iPhone care permite inregistrarea de clipuri video 4K

  Desi compania Apple inca nu se grabeste sa ne ofere posibilitatea de a inregistra clipuri video 4K cu propriile terminale iPhone, iata ca in App Store si-a facut aparitia o aplicatie numita Vizzywig 4K care sustine ca poate face acest lucru. Pentru a realiza acest lucru, aplicatia inregistreaza pana la 24 de imagini pe secunda la rezolutia originala a camerei de 8 megapixeli si lipeste acele poze pentru a crea un clip video 4K folosind doar iPhone 5S.

Turn your iPhone 5S into a 4K motion video camera, 4K editor and 4K distribution platform with Vizzywig 4K by i4software. Rather than capturing video, VZ4K captures full 4K resolution photos at the rate of 24 photos per second along with synched audio. Edit, add 4K transitions, titles, scrolling credits and background music and upload straight to YouTube in full 4K.

  Avand in vedere ca aplicatia inregistreaza poze si nu un stream video, fiecare poza individuala poate fi modificata inaintea crearii unui clip, insa desigur ca puteti edita si clipurile video in orice mod doriti. Vizzywig 4K este compatibila numai cu terminalul iPhone 5S, multumita puterii de procesare oferite de catre chip-ul A7, insa are un pret de vanzare de 900€ care o face inaccesibila pentru aproape toti posesorii de terminale iPhone.

  Prima imagine a acestui articol a fost inregistrata folosind aceasta aplicatie, insa din pacate nu exista si o demonstratie a unui clip video inregistrat folosind-o.

Pretul initial:
Nume:
Vizzywig 4K

899.99

s





Developer: ESS International…
Categoria: Photo & Video


Descriere: REQUIRES: iOS 7 on iPhone 5S with 32GB or 64GB. (Do not use iOS 8)
The world’s FIRST mobile 4K video capture, editing and distribution app.

Turn your iPhone 5S into a 4K motion video camera, 4K editor and 4K distribution platform with Vizzywig 4K by i4s…


Dimensiunea aplicatiei este: 51.4 Mb