Prima Pagina Apple TAG Heuer va lansa un smartwatch motivata de aparitia Apple Watch

TAG Heuer va lansa un smartwatch motivata de aparitia Apple Watch

  TAG Heuer, unul ditnre cei mai cunoscuti producatori de ceasuri, a anuntat in cursul zilei de ieri ca va dezvolta un smartwatch propriu, fiind motivata de aparitia Apple Watch. Desi acest anunt vine la doar cateva zile dupa prezentarea produsului Apple, cei de la TAG Heuer sustin ca smartwatch-ul lor nu trebuie sa fie o copie a Apple Watch, compania dorind sa creeze un produs potrivit cu identitatea sa.

We want to launch a smartwatch at TAG Heuer, but it must not copy the Apple Watch. We cannot afford to just follow in somebody else’s footsteps.

  Avand in vedere ca Apple Watch va fi lansat la inceputul anului viitor, cei de la TAG Heuer nu se grabesc sa aduca pe piata propriul produs, ei anuntand ca acesta va fi prezentat in primavara anului viitor. Intentia companiei elvetiene este cat se poate de logica, avand in vedere ca smartwatch-urile devin din ce in ce mai interesante pentru publicul larg, mai ales dupa ce Apple a anuntat ca va lansa un asemenea produs.

 • ionut

  Niciodata nu voi da al meu TAG Heuer automatic chrono pe un TAG smartwatch. Never!

 • mircea

  Corect

 • Sherman

  @ionut& mircea
  Dar il veti purta in purta in paralel. Sunt si eu deacord cu voi.

 • cosmin2004

  TagHeuer va fi destinat pt alta nisa de oameni.. Cu siguranta va sarii pragul de 1000€.. Daia nu se grabesc si nu i intereseaza.. Pt ca TagHeuer vand si Telefoane care sunt 3 4 5 mi de euro.. Tinta lor vor vi oamenii cu bani pe care nu-i poti face sa poarte un apple ceas!pentru ca multi milionari folosesc Tag Heuer Phone! Asta urmareste Tag Heuer. Nu va fi un competitor pt Apple. Tag heuer este firma ca este cel mai bine promovata din lumea ceasurilor fiind prezenta in toate sporturile cu motor si nu doar atat, in fotbal avand imagine pe Ronaldo, golf Tiger, si personalitati ca Brad pite, Dicaprio si tot Asa..
  Oameni s au arata interesati de idee. Sunt curios ce sistem va folosi acest ceas!? Sunt sigur ca nu va fi Android.