iMaker iti permite sa-ti creezi propriile animatii pentru iconitele aplicatiilor (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YxRNQx3IE3s&w=580&h=370]

  iMaker este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau ne putem creea propriile animatii pentru iconitele aplicatiilor instalate in iOS. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea noului tweak pentru iDevice-urile noastre, el avand un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings care ne ofera o multitudine de optiuni pentru personalizarea animatiilor pentru fiecare iconita in parte.

iMaker allows you to make unique animations for your icons in three simple steps. First, you select which icons to animate, such as those with notifications, recently updated, or the last 5 backgrounded apps. Second, you select the base animation and finally add any desired special effects. Almost every special effect and base animation can be combined along with different speeds. This adds up to a very large amount of possible animations. There’s even a live preview in the settings that will help in fine tuning your creation.

  Meniul de setari ofera inclusiv un live preview pentru animatiile gandite pentru iconitele aplicatiilor noastre si are disponibile o serie de animatii predefinite, asa ca ne vom putea crea un Homescreen unic pentru iOS. iMaker este disponibil pentru DOWNLOAD la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.