TELEKOM Romania va permite incheierea de abonamente fara perioada contractuala

  Va spuneam dimineata ca TELEKOM Romania va comercializa telefoane mobile decodate, continuand strategia initiata de catre compania COSMOTE in tara noastra, iar acum va spun ca incheierea de abonamente fara perioada contractuala va fi in continuare posibila. Pentru noile abonamente NELIMITAT, cei de la TELEKOM Romania vor permite incheierea de abonamente fara perioada contractuala, adica veti putea renunta la servicii oricand doriti, daca nu sunteti multumiti.

  Aceasta oferta vine fara posibilitatea de a beneficia de vreo subventie pentru achizitionarea vreunui telefon mobil si fara vreo reducere a pretului de abonament, ori primirea vreunor beneficii bonus. TELEKOM Romania nu este singurul operator de telefonie mobila din Romania care permite incheierea acestui tip de abonament, insa el este perfect pentru cei care sunt interesati sa-i testeze serviciile fara a fi obligati sa le pastreze daca sunt nemultumiti.

22 COMENTARII

  1. Este cineva care ma lamureste si pe mine cu minutele internationale pe mobil la cartela pentru Europa? De 3 zile caut si intreb pe unde apuc si nimeni nu stie nimic! Cred ca o sa cumpar o cartela ca n-am alt cap…

  2. Asdevărul e că RDS i-a făcut pe toți la preț(deocamdată) Să vedem cu ce vine Orange și Vodafone ? Cât despre Telekom ce să zic…? Cred că mai avem un pic de așteptat să se așeze bine! :)))))

  3. Ce înseamnă “abonamente fara perioada contractuala”. Eu daca am abonament făcut cu Cosmote acum 5 luni( valabil încă 19 luni) pot renunța la abonament fara plata unei penalizare?

  4. @tartareanum: Daca se putea asa ceva, spuneam. Daca am spus incheierea de abonamente, inseamna sa inchei altul nou. E cam ciudat sa crezi ca la unul incheiat poti face asta din moment ce nu s-a pus problema asa.

  5. Eu nu vad T ca un operator care sa puna probleme prea mari lui Orange si Vodafone. Sincer, acest T nu a rupt gura targului prin lansarea in Romania. In afara de o campanie agresiva de publicitate nu am vazut nimic care sa ma dea pe spate.

  6. Vin si eu cu o intrebare stupida. Cumperi un telefon la abonament, deja pretul este altu fata de cat ar fi la liber si dupa 5 luni inchizi abonamentu cu telefonu cum ii? Adica dai ceva inapoi? Gen un telefon de 1000 la liber. La abonament ii 500 lei. Dupa 5 luni termin abonamentu meu de 9 euro

  7. Nu exista contract fara perioada contractuala, exista contract fara clauza de reziliere. Altfel spus poti rezilia contractul fara sa-ti ceara suma aia de bani pe care alti operatori o cer.

  8. Astazi mi-am schimbat ab. la Orange si mi-au bagat pe gat 24 de luni prelungire, desi la un ab. cu 3 EUR mai mare mi-au facut pe alt nr. ab. pe 12 luni. Fara telefon amandoua. Mi-a fost sila sa ma cert cu ei … 🙁

  9. Buna ziua. Acum 3 mi.am făcut si eu abonament, am abonamentul de 15 euro pe luna. Si acum as vrea sa renunț la el deoarece nu ma mai pot folosi de el. Si as vrea sa știu ce trebuie sa fac sa il închid. Va rog frumos sa îmi spuneți si mie.

  10. Am sunat la relații cu cliențiidi nu sunt bagata in legăturăcu un operator. Am fost si la ei la magazin unde mi.am făcut abonamentul si mi.au zis sa sun la relații cu clienții.