Prima Pagina accesorii iPad Air 2 – noi imagini confirma implementarea unui microfon suplimentar pentru...

iPad Air 2 – noi imagini confirma implementarea unui microfon suplimentar pentru camera

  iPad Air 2 urmeaza sa fie lansata de catre compania Apple in cursul acestui an si astazi avem ocazia de a vedea o noua carcasa pentru viitorul produs al celor din Cupertino. Carcasa este cel mai probabil produsa folosind schite preluate de la partenerii Apple care urmeaza sa produca iPad Air 2 si ea sugereaza implementarea unui microfon suplimentar langa camera principala, el avand cel mai probabil rolul de a imbunatati modul in care inregistram clipurile video.

  Puteti observa in imagini ca exact langa camera tabletei este prezenta o gaura suplimentara care permite noului microfon sa preia sunetele din preajma tabletei si sa inregistreze coloana sonora mult mai clar. In lunile trecute au aparut diverse zvonuri care indicau faptul ca Apple ar putea implementa un asemenea microfon in iPad Air 2 pentru a imbunatati calitatea inregistrarilor video, iar acum avem si o prima confirmare a existentei sale.

  • amfetamin

    Ca exact asta lipsea la Air 2,toata ziua ma plimbam cu Air-ul meu prin oras si filmam cu el(chiar daca radeau cei din jurul meu) si nu stiam ce-i lipseste! Acum stiu,un microfon in plus,cel mai important lucru ce-l putea implementa Apple si dupa care toti suspinau! Cu aparitia lui Air 2 sunt convins ca voi vedea tot mai multi oameni filmand cu tableta si eu voi muri de ciuda ca n-am si eu un microfon in plus ca ei!!! :-)))

  • Mandreas

    @amfetamin you made my day ! Haha !

  • mih

    in curind or sa scoata cam 3 modele pe an… doar nu o sa fii fraier sa nu iti iei ultimul model, dupa ce ai cumparat doua in acelasi an.