iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar putea fi lansate abia anul viitor intr-una dintre cele mai importante tari pentru Apple

  Saptamana trecuta au aparut zvonuri care indicau faptul ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi lansate in China pe 19 septembrie deoarece Apple nu a obtinut toate aprobarile necesare pentru comercializarea sa. Acele informatii s-au dovedit a fi adevarate, iar acum ele sunt secondate de catre altele conform carora iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi lansate in China pana la inceputul anului viitor, din exact aceleasi probleme privind aprobarile.

Apple may have to wait until next year to get approval for new iPhones in China after failing to reach agreement with the Ministry of Industry and Information Technologythis month, the 21st Century Business Herald reported today, citing an unidentified person close to Apple.

  Compania Apple a evitat sa ofere o data clara privind lansarea iPhone 6 in China si confiorm unei publicatii locale, se pare ca aprobarile pentru certificarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor veni abia la inceputul anului viitor. Problema cu aceasta informatie este ca ea vine de la un ziar care in trecut a santajat companii cu articole negative pentru a le vinde publicitate, asa ca ramane de vazut cat adevar exista in aceste informatii.

  Chiar si asa, este clar ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu vor fi lansate pe 19 septembrie in China.