iOS 8 blocheaza una dintre importantele functii ale Dropbox

  Dropbox este unul dintre cele mai utilizate servicii de file hosting de pe glob, iar pentru iOS 8 compania pregateste update-uri interesante, printre ele fiind inclus si unul de compatibilitate. Conform unui articol publicat de catre companie pe propriul blog in cursul noptii trecute, functia de incarcare automata a pozelor in Dropbox prin aplicatia dedicata, sau prin Carousel, va deveni indisponibila dupa instalarea iOS 8 in iPhone, iPad sau iPod Touch.

  Compania americana sustine ca un update va fi lansat cat de curand posibil pentru a rezolva aceasta problema, asa ca daca faceti update la iOS 8, va trebui sa traiti fara ea timp de cateva zile. Intre timp, cei de la Dropbox ne recomanda sa nu stergem fisierele disponibile in iDevice-urile noastre fara a le salva in calculator intai, deoarece ele nu vor mai fi disponibile in serverele sale, avand in vedere ca functia de incarcare automata nu poate fi utilizata.

  Aplicatiile Dropbox si Carousel sunt disponibile pentru DOWNLOAD GRATUIT in App Store.


Pretul initial:
Numele:
Dropbox

Gratuit

DESCARCA





Developer: Dropbox, Inc.
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Dropbox lets you bring all your photos, docs, and videos anywhere and share them easily. Access any file you save to your Dropbox from all your computers, iPhone, iPad, and the web. With Dropbox youll alwa…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.2 Mb


Pretul initial:
Numele:
Carousel by Dropbox

Gratuit

DESCARCA





Developer: Dropbox, Inc.
Categoria: Photo & Video


Descriere: Carousel is the new gallery from Dropbox for your lifes memories.

Its a single home for all your photos and videos, automatically organized and always with you.
Swap and share photos and videos instantl…


Dimensiunea aplicatiei este: 25.6 Mb