iOS 8 – iata cum poti reveni la iOS 7.1.2

  Daca decideti sa faceti upgrade la iOS 8 in cursul acestei seri si nu sunteti multumiti de ceea ce ofera noua versiune a sistemului de operare, ei bine atunci puteti face rapid downgrade inapoi la iOS 7.1.2. Aceasta posibilitate este temporara si poate fi utilizata doar pana cand compania Apple va sista semnarea de SHSH-uri pentru iOS 7.1.2, fereastra de timp disponibila pentru downgrade putand fi deschisa timp de cateva zeci de minute sau cateva ore.

DOWNGRADE iOS 8 la iOS 7.1.2

  Din pacate nu puteti face downgrade decat de la iOS 8 la iOS 7.1.2 deoarece acestea sunt singurele SHSH-uri pe care le mai semneaza compania Apple in momentul de fata, asa ca nu va ganditi ca puteti trece la altceva. Dupa expirarea perioadei de timp in care Apple semneaza in mod paralel SHSH-uri pentru iOS 8 si iOS 7.1.2 nu veti mai putea reveni vreodata la iOS 7 decat daca Apple va decide din nou sa semneze SHSH-uri, dar acest lucru pare improbabil.

  Pentru a face DOWNGRADE iOS 8 la iOS 7.1.2 treubie sa:

  • Descarcati iOS 7.1.2.
  • Deschideti iTunes si conectati-va iDevice-ul la calculator.
  • Desi teoretic acest lucru nu este necesar, puteti introduce iDevice-ul vostru in DFU Mode pentru a fi siguri ca procedura va fi acceptata.
  • Tinand apasata tasta shift pe Windows sau option pe Mac apasati butonul Restore, alegeti ipsw-ul iOS 7.1.2 si asteptati sa se finalizeze procedura.

  Daca ati facut un backup in iOS 8 nu il veti putea instala in iOS 7.1.2, asa ca aveti grija sa nu vi se salveze datele dupa update.