iOS 8 – merita instalat ?

  De cateva zile incoace aud in mod constant intrebarea : merita instalat iOS 8 ? de la o multitudine de posesori de iDevice-uri. Raspunsul la intrebare este dificil prin prisma faptului ca fiecare dintre noi are nevoi diferite si vede in mod diferit diversele functii noi implementate de catre compania Apple, asa ca inainte  de a pune intrebarea cuiva, va recomand sa citit ce NOUTATI iOS 8 exista si vor fi disponibile incpand din cursul acestei seri.

  Acum, din punctul meu de vedere, iOS 8 este o evolutie naturala a iOS 7 si nu vad vreun motiv in baza caruia update-ul evitat, exceptie facand jailbreak-ul si dorinta de a nu avea batai de cap acum cu aplicatiile incompatibile. La cateva zile dupa aparitia iOS 8 si actualizarea aplicatiilor lucrurile devin si mai simple, deoarece daca nu faceti jailbreak nu exista motive reale sa evitati iOS 8, pentru ca nu castigati nimic ramanand la iOS 7.

  Avand in vedere ca design-ul a ramas aproape identic si ca Apple doar a implementat o multitudine de functii utile, eu recomand oricui sa faca update la iOS 8.