iOS 8 jailbreak – cat vei avea de asteptat?

  Peste mai putin de o zi compania Apple va lansa oficial iOS 8 pentru toti posesorii de iDevice-uri, iar daca veti fi interesati sa faceti update, atunci veti renunta in mod constient la posibilitatea de a face jailbreak propriilor terminale. Desi in momentul de fata exista o multitudine de exploit-uri in iOS care un au fost inchise de catre compania Apple, nimeni nu a anuntat deocamdata lansarea unei solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu iOS 8.

  Unul dintre proeminentii hackeri dezvoltatori de programe pentru iDevice-urile jailbroken, iH8sn0w, militeaza pentru amanarea lansarii unei solutii de jailbreak pentru iOS 8 pana in momentul publicarii iOS 8.1. El sustine aceasta idee pentru a proteja exploit-urile existente si a le mentine viabile pentru viitoare solutii de jailbreak, insa avand in vedere ca acum dezvoltarea acestor solutii de jailbreak a devenit un business, e greu de crezut ca ii va respecta cineva dorintele.

  Din punctul meu de vedere, o solutie de jailbreak pentru iOS 8 ar putea fi lansata pana la Craciun, exact precum anul trecut, insa la minim 2 luni distanta de lansarea iOS 8, pentru a permite companiei Apple sa rezolve diversele buguri existente in sistem.