Prima Pagina Apple iPhone 6 vs iPhone 6 Plus vs iPhone 5S – test de...

iPhone 6 vs iPhone 6 Plus vs iPhone 5S – test de viteza (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=udelmczGkmc&w=580&h=370]

  Din moment ce primelle review-uri pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus au aparut deja in cursul noptii trecute, era cat se poate de normal sa vedem si un test de viteza facut pentru cele doua terminale in comparatie cu iPhone 5S. In clipul video de mai sus puteti vedea acest test si el demonstreaza ca performantele superioare mentionate de catre compania Apple pentru cele doua terminale nu sunt chiar atat de usor de resimtit in testele facute in viata reala.

  Practic iPhone 5S porneste mai rapid decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa in ceea ce priveste utilizarea aplicatiilor sau incarcarea paginilor web diferenta este mica, asta in ciuda faptului ca rezolutiile celor trei terminale sunt diferite. Practic rezolutia mai mare a ecranelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus determina aceste performante apropiate de cele ale iPhone 5S si era destul de normal de ghicit acest lucru.

 • iulius

  Arata bine,imi place problema este ca am 5S ,nu am internet 4G unde locuiesc iar apple pay va fi disponibil probabil doar la anul.Nu stiu ce sa fac…

 • Adioff

  Iulius , faci cum crezi … Eu deja am comandat 6 , 64 gb , negru . Nu m-am putut rabda .. Daca poti sa rezisti 2 ani cu 5s-ul e bine , la anul va apare 6s-ul cu procesor mai puternic ! Dar 12 luni sant multe …

 • Adioff

  Inca ceva , poate ca e prea mare ! In acest caz imi voi lua iarasi un 5s .

 • Bogdan^

  Problema cu “e mare” au avut-o toti acum 2 ani cand s-a lansat 5. Stim toti ce s-a intamplat intre timp.

 • amfetamin

  Eu din clipul asta n-am prea observat ca cip-ul grafic sa fie de pana la 50% mai rapida la iphone 6/6+ fata de 5S,dupa cum se lauda Apple.

 • Ion

  Telefoanele au rezolutii diferite, oricum pe iphone 6 plus cu rezolutia full hd a pornit bioshock cel mai repede.. lucru de apreciat.

 • Alex H

  bai tot zic ca nu se merita sa il cumperi odata ce ai 5s dar e di greu sa te apti sa mai astepti inca 12 luni pfff