Prima Pagina aplicatii iOS 8 – ATENTIE la tastaturile terte !

iOS 8 – ATENTIE la tastaturile terte !

  V-am spus astazi cum puteti instala tastaturi terte in iOS 8, insa acum vin si cu un avertisment in legatura cu accesul pe care il oferiti acestor pachete la terminalele voastre. Fiecare tastatura dedicata are un meniu in care puteti alege daca doriti sa ii oferiti acces total la ceea ce tastati voi sau doriti ca datele sa fie private si cred ca mesajul de mai sus explica destul de clar de ce NU ar trebui sa oferiti acces total la ceea ce scrieti voi.

  Daca alegeti sa oferiti acces total pentru aceste tastaturi terte la tot ceea ce tastati in iOS 8, atunci riscati ca datele voastre sa ajunga in servrele companiilor dezvoltatoare, iar aici includem parole, informatii despre carti de credit, etc. Nativ optiunea este dezactivata si ar fi bine sa o lasati asa, deoarece nu puteti sti vreodata ce fac dezvoltatorii cu datele care ajung in serverele lor.

 • khaan

  Nu ajung datele in serverele developerilor. Cand tastezi o parola se comuta sistemul pe tastatura stock. Cel putin asa e la mine.

 • dan mihai

  swipe nu cere nimic

 • CristiZ

  SwiftKey nu ofera predictie de exemplu daca nu dai full access.

 • dany

  Are dreptate khaan..

 • Aurelian

  Eu am cumparat Fleksy si dupa ce am vazut termenii si conditiile am sters-o. Folosesc foarte des aplicatia bancii, fac transferuri, paypal, multe date personale…asa ca nu am incredere.