iOS 8 activare widget in Notifications Center

  Ieri v-am prezentat TOATE NOUTATILE iOS 8 intr-un articol dedicat, iar dimineata v-am oferit cateva dintre aplicatiile care au incluse widget-uri ce permit interactionarea cu ele si prin intermediul Notifications Center. Acum va spun si cum puteti activa aceste widget-uri pentru aplicatiile voastre, doar titlurile care au implementat acest suport putand afisa un widget in centrul de notificari, restul neavand cum.

iOS 8 activare widget in Notifications Center

  Pentru inceput trebuie sa instalati in iPhone, iPad sau iPod Touch o aplicatie care are implementat suport pentru widget-uri. Dupa instalarea aplicatiei trebuie doar sa accesati Notifications Center, sa faceti scroll pana in partea de jos a menilui centrului de notificari, sa apasati butonul Edit, iar mai apoi sa apasati butonul verde din dreptul numelui aplicatiei pentru a adauga widget-ul sau in meniul Today al Notifications Center.

  Din acelasi meniu al Notifications Center puteti sterge si eventualele widget-uri inutile pentru voi, iar in final va recomand sa accesati aceasta sectiune a App Store pentru a vedea care dintre aplicatiile pentru iOS 8 ce au widget-uri disponibile.

1 COMENTARIU