Prima Pagina Apple iPhone 6 si iPhone 6 Plus – performante superioare pentru un ecran...

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – performante superioare pentru un ecran mai mare

  In urma review-urilor facute pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, iata ca avem un nou test de performante realizat folosind Geekbench, iar in imaginea de mai sus puteti vedea rezultatul sau. Terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut performante mai bune decat iPhone 5S, insa doar in cazul terminalulu cu ecran mai mare exista o diferenta considerabila in scor fata de terminalul iPhone 5S lansat in cursul anului trecut de catre cei de la Apple.

  Mai exact, iPhone 6 Plus are performante cu aproape 20% mai bune decat iPhone 5S in testele multi-core, in timp ce in testele single-core performantele sunt de doar aproape 15%. In cazul iPhone 6 lucrurile sunt diferite, deoarece performantele sale nu sunt cu mult mai bune decat cele ale iPhone 5S, desi el are un procesor nou si mai rapid, iar multi s-ar fi asteptat ca el sa ruleze totul mai repede decat vechiul dispozitiv.

  Chiar daca performantele par relativ mari in cifre, in viata reala e putin probabil sa simtiti vreo diferenta.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=udelmczGkmc&w=580&h=370]

 • amfetamin

  “Terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au avut performante mai bune decat iPhone 6”. Ai vrut sa zici decât 5S zaone.
  Cum am mai zis intr-un alt post,vrăjeală Apple aia cu pana la 50% mai rapid decât 5S,nici cu 20% nu-i mai rapid… Sa vedem testele cu autonomia in viața reala,oricum aia cu 24 ore convorbire la 6+ e ceva de domeniul SF,nici Masterchef Cook nu cred ca crede asa baliverne.

 • iulius

  Am vazut Iphone 6 si 6 plus azi dimineata ,nu am ramas impresionat deloc ,6 plus e cam mare in mina ecranul este super in schimb.Am fost impresionat de iphone 5s cind a fost lansat l-am si cumparat atunci.Nu cred ca voi cumpara anul acesta telefon nu vad rostul.

 • grune

  @iulius 1. invata romana iar 2.unde ai vazut ma ? pe net poate 🙂

 • Gysel

  @Zaone nu stiu de unde ai luat rezultatele astea ,dar pe gsmarena sunt alte rezultate unde arata ca iphone 6 sta mai bine decit iphone 6 plus

 • Andrei Tod

  Rezultatele nu sunt corecte.iPhone 6 si 6 Plus au aproape acelasi scor la multi-core ajungand la 2900 +-

 • iulius

  @grune Recunosc ca romana se cam erodeaza dupa ce pleci din tara pentru o perioada de mai multi ani dar banuiesc ca se intelegea totusi din context mesajul pe care am vrut sa-l transmit daca citesti atent….

 • Bogdan

  Defapt amândouă scot cam 2900 de puncte ( 6 si 6+)