TELEKOM Romania: Comunicare si divertisment nelimitate pe o singura factura

  La doar o saptamana dupa lansarea oficiala, TELEKOM Romania aduce pe piata primele sale pachete integrate pentru servicii de internet mobil, internet fix, telefonie si TV. In imaginea de mai sus puteti vedea noile abonamente  Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, ele oferind pentru 444 LEI beneficii ultra-all-inclusive pentru clientii operatorului de telefonie.

  Separat de aceste pachete, TELEKOM Romania lanseaza si Mobile Unlimited care ofera acces mobil la Telekom TV prin viitoarea platforma telekomtv.ro care va fi lansata oficial pe 1 octombrie 2014. Detalii suplimentare despre noul pachet promotional lansat de catre TELEKOM Romania aveti in comunicatul de presa de mai jos, toate serviciile urmand a fi disponibile pe o singura factura pentru clienti.

Primul pachet Telekom Romania: Comunicare și divertisment nelimitate pe o singură factură

  • Prima ofertă comercială lansată sub brandul Telekom pentru clienții persoane fizice: o singură factură pentru comunicare nelimitată pentru toate serviciile de telecomunicații;
  • De 4 ori comunicare și divertisment nelimitate cu pachetele All-Inclusive;
  • Toate pachetele includ acces la noul serviciu Telekom TV Web& Mobile.

După lansarea brandului Telekom Romania pe 13 Septembrie, noul portofoliu Telekom de servicii de telecomunicatii integrate a devenit disponibil pentru clienții persoane fizice. Toți clienții noi se pot bucura de o experiență integrată, optând pentru servicii de calitate disponibile pe o singură factură broadband mobil și fix, voce mobilă și fixă și, de asemenea, divertisment TV. Acestea sunt livrate printr-o rețea care asigură conexiuni de mare viteză prin intermediul tehnologiei 4G, care acoperă mai mult de 50% din zonele urbane, respectiv FTTH (fibre to the home).

Noile pachete integrate, oferite de Telekom Romania Communications S.A. includ până la patru servicii și acces la platforma TV www.telekomtv.ro, disponibilă de la 1 octombrie 2014.

Pentru o experiență completă Telekom, pachetul recomandat include Mobile Unlimited și acces la Telekom TV sub formă de servicii web și mobile, Internel L și Voce M pentru 119 lei (26,42€)/ lună cu următoarele beneficii:

În funcție de zonă și tipul de telefon, clienții pot beneficia de viteză 4G, de Internet fix cu viteze de pînă la 200Mbps în ariile cu acoperire FTTH și de până la 126 de canale TV acolo unde sunt disponibile serviciile de televiziune interactivă și cablu digital. Grila TV din zonele cu acoperire FTTH includ, de asemenea, canalele premium HBO, HBO Comedy& HBO HD, o soluție TV multi-room care oferă acces la o selecție de canale TV în format analog, în funcție de oraș.

Toti clienții care optează pentru acest pachet au acces automat la Telekom TV Web & Mobile L care include 66 de canale TV gratuite și la pachetul suplimentar Eurosport 360 HD.

De 4 ori comunicare nelimitată și divertisment cu oferta All- Inclusive

În prmeieră, clienții pot opta, de asemenea, pentru un pachet cu beneficii ultra-all-inclusive, care asigură de  4 ori comunicare nelimitată și divertisment, disponibil la tariful de 444 lei, TVA inclus (99 €): 3 abonamente Mobil Nelimitat L, TV L, Internet L și  voce L, precum și Internet mobil cu trafic recomandat de 4 GB și suplimentar conținut TV relevant precum MAXPAK, HBO Go,  pachetul HD, Eurosport 360 HD, Extra Liga 1, Disney Movies și Telekom TV Web & Mobile.

Alte pachete sunt disponibile pe www.telekom.ro. Oferta curentă este valabilă pentru clienții noi și pentru clienții existenți ai Telekom Romania Communications.

6 COMENTARII

  1. 🙂 Inteleg ca dupa plimbarea pana la Berlin pt iphone 6 cu suportul celor de la Telekom doresti sa ii sustii, dar parerea oamenilor ramane aceiasi: no way. Sunt curios care e parerea ta personala despre ofertele celor de la Telekom la capitolul Telefonie mobila, internet, televiziune avand in vedere ca la doua dintre ele o parte din concurenta are oferte mai bune: UPC la televiziune are cea mai ok colectie de canale, la internet atat UPC cat si RDS au viteze mai mari, iar cat despre un pachet complet: TV,Internet,Voce Fix Telekom la 140 de RON este mai scump decat UPC sau RDS cu viteze si mai mari la net si la upc canale is mai ok.
    Just your personal thought…and be honest pt ca e clar, Telekom este cam batut la majoritatea capitolelor.

  2. Telekom Romania trebuie sa inteleaga un lucru pe care se pare ca ceilalti l-au inteles pentru moment. Majoritatea romanilor nu pun accent pe calitate ci pe cantitate. Ei sunt multumiti cu trei lucruri si anume MULT, PROST si IEFTIN ! RDS sunt primii care l-au inteles inca din 2005 si din cauza asta sunt unde sunt ca numar de clienti. Daca Telekom Romania continua asa eu personal nu-i vad bine chiar daca cad la intelegere cu Vodafone si Orange (in privinta tarifelor) deoarece atat timp cat exista RDS astia o sa stranga din ce in ce mai multi clienti nemultumiti de tarifele mari ale celorlalti.

  3. La DIGI pentru 165 ron lunar primesti TV cu toate canalele(inclusiv hbo, hbo comedy, cinemax) si un SmartCard custodie, internet 1000 mbs cu router gratuiut, telefon fix, 4 abonamente convorbiri nelimitate si net nelimitat . Unde e progresul?

  4. @roastedwookie – zaone are un business si tu ceri pareri personale, nu vei primi raspuns, iar asta in sine inseamna ceva – e de acord, dar nu poate, wtf…:(

    ref telekom sunt o dezamagire si sigur se vor repozitiona, acum au venit cu pachete cel mai probabil facute de niste consultanti inteligenti de afara…nu poti alege calitate mediocra si ca titate medie si pret mare…dar ma bazez pe telekom k ca impinge concurenta in timp

    personal astpet i6 de la vodafone (6s nu inca si nu pt ca am zis ca altele ar fi palete, dar chiar nu ma coafeaza)

    bafta all!