iPhone 6 si iPhone 6 Plus – prima mea impresie si cateva unitati de vanzare

 

UPDATE: Puteti citi impresii hands-on aici: iPhone 6 ajunge la iDevice.ro ! si aici iPhone 6 Plus ajunge la iDevice.ro !

  Dupa cum prea bine stiti deja, dimineata am fost prezent la lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Apple Store Berlin, imagini si clipuri video de la eveniment fiind disponibile aici. Separat de faptul ca nu foarte multa lume a fost prezenta la lansarea celor doua terminale, experienta de achizitie a fost una extrem de proasta, deoarece noul sistem de rezervari nu functioneaza chiar asa cum v-ati fi asteptat si in final am petrecut in magazin mai mult decat cele 30 de minute asteptate afara inainte de a intra.

  Lasand la o parte problemele celor de la Apple, am avut pentru putin timp ocazia de a folosi iPhone 6 si iPhone 6 Plus in magazinul companiei americane. Atat iPhone 6, cat si iPhone 6 Plus sunt mai mici decat imi imaginam si desi in cazul celui de-al doilea utilizarea cu o singura mana va fi dificila, primul dintre ele se potriveste destul de bine in mana, experienta de utilizare nefiind chiar atat de proasta pe cat imi imaginam.

  Nu veti putea utiliza iPhone 6 cu o singura mana la fel de usor precum utilizati acum iPhone 5S, insa nu veti avea parte de o experienta foarte proasta, chiar daca nu aveti maini mari, asa cum se intampla in cazul meu. In ceea ce priveste iPhone 6 Plus, lucrurile sunt diferite, deoarece utilizarea cu o singura mana va fi dificila, asa cum probabil v-ati fi asteptat, insa daca aveti o mana mare, atunci terminalul este potrivit pentru voi.

  In ceea ce priveste design-ul, partea frontala cu marginile curbate arata destul de interesant, insa carcasa nu m-a impresionad din vreun punct de vedere in scurta interactiune avuta cu terimnalele celor de la Apple. Per total nu sunt foarte entuziasmat de design-ul ales de catre Apple pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa v-am mai spus asta in cateva randuri, asa ca ar fi bine sa va pregatiti pentru acest lucru. Le multumesc celor de la TELEKOM Romania pentru oferirea celor necesare pentru a va tine la curent in timp real cu tot ceea ce s-a intamplat in aceasta dimineata.

  In final, VAND iPhone 6, iar in acest articol gasiti detaliile complete.