Programmable SMS permite progamarea trimiterii de mesaje SMS

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oyHvsj44axk&w=580&h=379]

  Programmable SMS este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem programa trimiterea de SMS-uri oricand si oricum dorim. In clipul video de mai sus puteti vedea tweak-ul in actiune si observati ca el ofera optiuni pentru crearea, modificarea si stergerea de task-uri de trimitere automata a SMS-urilor, ele putand fi indeplinite folosind pluginul Activator.

Allows you to create, modify and delete Activator actions to send text messages.  Scheduled texts – bind a message to ‘scheduled’ event in activator. Auto reply to ‘X’ – bind a message to ‘received message from X’ event to auto reply. ‘Joined/left x wifi’ – send messages based on the wifi ‘location’.

  Folosind Programmable SMS putem raspunde automat la mesajele primite in terminale, putem primi SMS-uri cand iPhone-ul nostru se conecteaza sau deconecteaza de la o retea Wi-Fi si multe, multe altele. Programmable SMS este disponibil pentru DOWNLOAD GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.