Noi POZE cu VEDETE GOALE ale Hollywood sunt publicate pe internet, ar fi fost furate prin iCloud

  Daca scandalul iCloud privind pozele NUD cu VEDETELE ale Hollywood furate nu a fost suficient de mare pentru a va convinge ca trebuie sa va protejati foarte bine pozele intime, ei bine poate unul nou o va face. In cursul saptamanii trecute SUTE de POZE cu VEDETE GOALE ale Hollywood au fost publicate pe internet de catre hackeri, acestea apartinand unor vedete noi care nu au fost implicate in primul scandal si se speculeaza ca ele ar fi fost furate tot din iCloud. POZELE cu VEDETE GOALE apartin unor personalitati precum : KIM KARDASHIAN, RIHANNA, HILLARY DUFF, JORDAN HINSON, JENNIFER LAWRENCE,  CHRISTINA HENDRICKS si nu numai.

  Desi e putin probabil ca POZELE cu VEDETE GOALE ale Hollywood sa fi fost furate din conturi iCloud sparte de catre hackeri, vorbim despre situatia in care vedetele au fost pacalite sa isi ofere datele de logare, sau informatiile pentru resetarea parolelor. Furtul din iCloud nu este 100% cert, insa el vine la scurt timp dupa ce Apple a implementat noi masuri de securitate in iCloud si a creat inclusiv o pagina speciala pentru a linisti posesorii de iDevice-uri in legatura cu securitatea datelor din iCloud.

  In concluzie, indiferent ce spune Tim Cook, este prudent sa nu va stocati pozele indecente in iCloud, sau vreun alt serviciu de tip cloud, deoarece aceste sistem pot fi oricand sparte.