TELEKOM Romania – lansarea din Berlin a celui mai nou operator de telefonie mobila din Romania

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=bI7DmtLiMZ0&w=580&h=370]

  Weekend-ul trecut Romania a spus bun venit unui nou operator de telefonie mobila, TELEKOM Romania, noua denumire sub care comunica Romtelecom si  COSMOTE. Evenimentul a fost marcat prin cel mai interactiv show din Romania desfasurat in Bucuresti, Iasi si Cluj Napoca, un eveniment separat fiind tinut in capitala Germaniei, Berlin, unde E.M.I.L., Ovi & Paula Seling si Miss Platnum au fost prezenti pentru a concerta in fata celor prezenti.

  Desfasurat sub titulatura NO BORDERS, NO LIMITS, concertul din Berlin a adunat romani si germani deopotriva pentru a ura Bun Venit! Romaniei in marea familie “T”. Cu ajutorul aplicatiei Hai! am reusit sa vad cat de frumos v-ati distrat in Bucuresti, Iasi si Cluj, v-am impartasit o parte dintre pozele inregistrate in Berlin si am votat melodiile pe care artistii le-au interpretat pe scena, participand in acelasi timp si la cele mai mare share-fie inregistrat vreodata.

  Din pacate nu am putut participa la sesiunea de karaoke international, dar am avut parte de o atmosfera extraordinara creata de catre artistii care au concercat cu placere pentru romani. Inainte sa inchei va las in compania unor poze inregistrate si in tara si va readuc aminte de noul Telekom.ro in care puteti descoperi noile oferte disponibile pentru noi.