iPhone 6 iPhone 6 Plus – luminozitatea ecranului si puterea difuzorului

  iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane mai mari decat orice alt iPhone lansat vreodata, iar acest lucru a permis companiei Apple sa le faca si mult mai luminoase decat cele implementate in trecut. Luminozitatea maxima a iPhone 6 Plus este cu peste 50% mai mare decat cea a Samsung Galaxy S5, diferenta fiind mult mai mica decat in cazul iPhone 5S, dar mai mare decat cea medie a majoritatii smartphone-urilor.

  In ceea ce priveste puterea difuzoarelor, iPhone 6 Plus este codas, insa nici iPhone 6 nu ofera o experienta mai buna decat iPhone 5S in ceea ce priveste ascultarea de continut multimedia. Partea interesanta este ca ambele terminale au difuzoare mai puternice decat Samsung Galaxy S5, insa iPhone 6 Plus are un difuzor mai slab decat media majoritatii smartphone-urilor disponibile pe piata in momentul de fata.

  Desi pentru unii aceste specificatii nu sunt importante la o prima vedere, realitatea este ca multi utilizatori se bazeaza pe ele cand isi aleg un smartphone, mai ales daca le utilizeaza in mod constant in aer liber, unde luminozitatea conteaza extrem de mult.