Un chinez isi inchiriaza prietena pentru a cumpara iPhone 6

  iPhone 6 genereaza disperare in randul fanilor Apple si dupa barbatul care a cerut un iPhone 6 drept dar de nunta, cel care a asteptat 44 de ore la coada incercand sa-si salveze casnicia, astazi avem un altul dispus sa-si inchirieze prietena. Student al unei universitati din Shanghai, barbatul a fost prezent cu o pancarta in fata universitatii, anutandu-i pe trecatori ca este dispus sa-si inchirieze prietena cu ora, cu ziua si cu luna.

  Chinezul cere 1.64$ pe ora, 8.19$ pe zi si 82$ pe luna de la cei interesati sa-i inchirieze prietena, insa aceasta este didpusa doar sa studieze, sa manance, sa joace diverse jocuri sau sa ia parte la intalniri cu alte persoane. Ideea chinezului este pe cat de neobisnuita, pe atat de comica si este cel mai probabil o ironie la adresa celor dispusi sa-si vanda organe pentru a cumpara produse ale companiei Apple.

  Avand in vedere ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus costa pana la 3000$ in China si Apple mai are de asteptat pana in momentul lansarii oficiale, barbatul are multe zile fara prietena in fata.

6 COMENTARII

  1. Asta saracu o fi incercat s-o vanda pe ebay, n-a mers, si-acum s-a gandit s-o inchirieze cu ora.. Si-o fi luat si el tzeapa cu ea de la un alt chinez 🙂
    Un trist, cum ar zice nea Oprescu