iPhone 6 – asa il vei utiliza cu o singura mana (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=20_NZKKKJ_A&w=580&h=370]

  V-am aratat cum utilizati iPhone 6 Plus cu o singura mana, iar acum vine randul terminalului iPhone 6 pentru a trece prin acelasi test. Desi in cazul iPhone 6 vorbim despre dimensiuni mai mici, realitatea este ca si pentru acest terminal veti avea uneori nevoie si de viitorul vostru bun “prieten” Reachability pentru iOS 8, el permitand aducerea elementelor de pe ecran aproape de degetele noastre pentru utilizarea cu o singura mana.

iPhone 6 utilizare cu o singura mana

  Reachability pentru iOS 8 coboara partea superioara din interfata sistemului de operare la jumatatea ecranului pentru a ne permite sa accesam acele aplicatii sau butoane care sunt disponibile in acea parte a ecranului. Avand in vedere ca iPhone 6 are un ecran de 4.7 inch si dimensiuni acceptabile, nu va veti chinui la fel de mult precum in cazul iPhone 6 Plus, insa veti avea cu siguranta nevoie si de Reachability in destul de multe situatii, asa ca nu trebuie sa il ignorati.

  Reachability este activat printr-o dubla atingere, nu apasare, a inelului Touch ID din jurul butonului Home, iar de aici incolo aveti totul prezentat in clip. In testele mele, Reachability s-a dovedit a functiona bine in momentele in care reuseam sa il activez prin dubla atingere a inelului Touch ID, apasarea accidentala a butonului Home facand experienta de utilizare cu atat mai proasta.

PS: Clipul video a fost inregistrat cu iPhone 6 Plus.

UPDATEAici gasiti experienta de utilizare cu o singura mana pentru iPhone 6 Plus.