Mac Mini 2014 si iPad Air 2 vor fi lansate luna viitoare

  Luna viitoare compania Apple va organiza o conferinta pentru a prezenta lumii intregi tableta iPad Air 2, insa impreuna cu ea ar putea prezenta si Mac Mini 2014, la doi ani dupa ultimul update pentru acest produs. Website-ul Apple a indicat acum cateva luni de zile faptul ca Mac Mini 2014 exista si urmeaza sa ajunga pe piata in ultima parte a acestui an, insa acum aflam ca el va ajunge impreuna cu iPad Air 2 si OS X Yosemite.

MacRumors has now received word that Apple is planning a Mac mini update possibly launching next month alongside new iPad models and presumably OS X Yosemite. While we have been unable to obtain corroborating information of an imminent update, the mere possibility of an update as soon as next month is likely to be welcome news to Mac mini fans. 

  Desi nu se stie sigur ce hardware ca contine produsul, diverse zvonuri au afirmat ca el va veni cu noile procesoare Intel, cu placi grafice Intel Iris, cu suport pentru Wi-Fi 802.11ac si cam atat. Lansarea Mac Mini 2014 impreuna cu iPad Air 2 si OS X Yosemite nu este chiar atat de obisnuita pentru Apple, insa cei din Cupertino au un comportament mult mai relaxat in ceea ce priveste lansarea de Mac-uri noi fata de iDevice-uri.

2 COMENTARII

  1. dar de apple tv 4 sau cum se va mai numi el nu se mai aude nimic??Se fac 2 ani de cand o versiune noua nu a mai fost lansata, sau au tras pe linie moarta acest proiect..