iOS 7.1.2 DOWNGRADE – in ce conditii il pot face ?

  In cursul noptii trecute v-am spus ca Apple a incetat sa mai semneze SHSH-uri pentru IOS 7.1.2, blocand efectiv posibilitatea de a mai face DOWNGRADE pentru terminalele care ruleaza iOS 8, iOS 8.0.1 sau iOS 8.0.2. Pentru ca multi dintre voi se intreaba daca exista vreo metoda de a face DOWNGRADE la iOS 7.1.2, acest articol are rolul de a va confirma o data si pentru totdeauna faptul ca incepand de aseara nu se poate face DOWNGRADE la iOS 7.1.2 pentru iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini Retina sau ipod Touch 5G.

  Singurul terminal pe care mai puteti face DOWNGRADE de la iOS 7.1.2 la iOS 7.x, sau restore la o versiune mai mica de iOS 7.1.2, este iPhone 4, insa pentru el trebuie sa aveti SHSH salvat deja cu programul iFaith, iar daca nurecunoasteti denumirea, atunci nu trebuie sa va bateti capul. Din pacate compania Apple forteaza utilizatorii sa ramana la iOS 8 de ieri inainte si acest lucru era de asteptat, surprinzator fiind faptul ca americanii au semnat SHSH pentru iOS 7.1.2 timp de o saptamana de zile dupa lansarea iOS 8.

  Acestea fiind spuse, ar trebui sa uitati de DOWNGRADE la iOS 7.1.2 pentru ca el nu este posibil. In aceeasi masura, nu puteti face nici restore la iOS 7.1.2 daca aveti o versiune inferioara sau chiar iOS 7.1.2, si acest lucru fiind imposibil.