Apple Watch urmeaza sa fie prezentat in cadrul Paris Fashion Week

  Informatii aparute in cursul acestei zile indica faptul ca Apple va colabora cu un retailer de produse vestimentare francez numit Colette pentru un eveniment ce va avea loc intr-unul dintre magazinele sale, insa se pare ca totul ar avea legatura cu Paris Fashion Week. Imaginea de mai sus a fost publicata de catre unul dintre designerii companiei Apple care se afla intr-un avion privat in drum spre Paris, aparent impreuna cu Jony Ive, Marc Newson si alti membri ai echipei de design a Apple.

  Conform acestui designer, echipa se indreapta spre Paris Fashion Week, iar coroborand zvonul anterior cu aceasta imagine unii au ajuns la concluzia ca Apple Watch va fi prezentat in cadrul acestui eveniment important. Apple a prezentat Apple Watch numai in California, asa ca nu ar fi greu de crezut ca le-ar putea da si europenilor o sansa de a vedea noul produs inaintea lansarii de anul viitor, insa ramane sa vedem ce au pregatit americanii.

  Apple Watch a fost gandit ca un accesoriu vestimentar si ce podium ar fi mai potrivit pentru prezentarea sa in Europa decat unul dintre cele mai mari evenimente anuale de moda ?

4 COMENTARII